Український форум Український форум
Музика, література, культура, подорожі, політика, життя українців в Україні та за кордоном

ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   ГрупиГрупи   Галерея АватарівГалерея Аватарів    ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

Другий раунд
Перейти до сторінки назад  1, 2

Нова тема   Відповісти    Український форум -> Життя в Україні та світі -> Розмови на будь-які теми
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
Gem
Срібний Учасник

Вік: 26

ПовідомленняНаписане: понеділок лютого 11, 2008 2:20    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

У мене батько кинув, і теж є подруга, яка вже смалить як чолов'яга. А мене від цього аж тіпає... Та ще й такі цигарки - гидота, бррр. Іноді можна й не здогадатись, що дівчина (наприклад) палить, але це не той випадок... Пробувала і вмовляти, і присоромити, і про дітей майбутніх розповідала... Каже, що здорові діти будуть, до тогоь часу вона кине.
Так от, вона ніби і хоче, і таблетки навіть якісь пила з нікотином, від яких потім, коли палиш, дуже погано стає... Ну і кинула врешті ті таблетки. Так от, в мене склалось враження, що вона хоче палити!
Питання - навіщо людині оте паління?
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
ntis
Срібний Учасник

Вік: 18

ПовідомленняНаписане: понеділок лютого 11, 2008 13:30    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Відповісти сповна на це питання (яке я теж неодноразово собі задавала) може тільки людина,яка палить..
я питала у таких "навіщо"..у кожного своя причина. Багато хто казав "через життєві обставини", а я питала "а шо, іншого способу не знайшлося??". Казали "ні".
У мене таке питаннячко - чого держава ніяк не регулює паління у громадських місцях: зупинках, переходах..???

Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail
sakhnik
Учасник

Вік: 28

ПовідомленняНаписане: понеділок лютого 11, 2008 14:15    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

ntis написав:
У мене таке питаннячко - чого держава ніяк не регулює паління у громадських місцях: зупинках, переходах..???

Тому що дурн́і. Дурні, бо бідні, а бідні, бо дурні. Напевне, все починається з окремих людей.

А чому в нас тоді так брудно на вулицях? Мало смітників?

ntis
Срібний Учасник

Вік: 18

ПовідомленняНаписане: понеділок лютого 11, 2008 15:17    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Бідні????????ну-ну..я в цьому дууже сумніваюся..
а мені видається,шо мало..смітників тобто..
хочуть в якомусь районі Києва парк новий робити, хтось нає,де??

Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail
sakhnik
Учасник

ПовідомленняНаписане: понеділок лютого 11, 2008 15:36    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

ntis написав:
Бідні????????ну-ну..я в цьому дууже сумніваюся..
а мені видається,шо мало..смітників тобто..
хочуть в якомусь районі Києва парк новий робити, хтось нає,де??

Це духовна навіть не біднота, а убогість. Як можна по-іншому ставитися до людей, які смітять собі під ноги? Навіть свині так не роблять (сам бачив Wink). В Києві, по-моєму, тільки забудовують парки, не те, щоб новий розбити.

А де можна було б у Києві зробити хороший новий парк?

Ассоль
адмін

ПовідомленняНаписане: понеділок лютого 11, 2008 20:36    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

міні-парки, думаю, можна мало чи не на кожному кроці робити, тобто, озеленювати, робити гарні клумбочки, декоративні кущики і таке інше, але ж... у нас проблеми інші... Треба понавирубувати старих дерев, привезти незрозуміло звідки якісь нові, понатикати, під цю справу "зрубати" ще купу грошей. В нашій країні громадський добробут нікому не потрібен. Хіба що перед черговими виборами. Мені подобається фраза, яку колись сказав старий викладач екології:
мислити глобально, діяти локально!
так як нам виховати в людях оте таке просте "діяти локально"???
Бо мислити широко всі вміємо, а сміття, як вже зауважили, кидаємо собі під ноги.
Догори
sakhnik
Учасник

ПовідомленняНаписане: понеділок лютого 11, 2008 20:53    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Ассоль написав:
так як нам виховати в людях оте таке просте "діяти локально"???
Бо мислити широко всі вміємо, а сміття, як вже зауважили, кидаємо собі під ноги.

Все починається з кожного із нас. Ми не можемо змінити сусіда, але в наших руках наші власні звички та дії. Особисто я для сміття використовую бокові кишені рюкзака, якщо поблизу немає жодної poubelle, і ніколи на землю.

Питання: від чого сотні років тому врятував винахідник Пубель Європу?

sakhnik
Учасник

ПовідомленняНаписане: середа лютого 13, 2008 14:53    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

sakhnik написав:
Питання: від чого сотні років тому врятував винахідник Пубель Європу?

Прошу пробачення, не знайшов я відповіді у вебі. Проте пам’ятаю, колись викладач десь на четвертому курсі розповіла цю історію усно. Мовляв, у середньовічній Європі сміття викидали просто на вулиці. Клімат, культура та пацюки швидко рознесли чуму, яка скосила пів-Європи. А винахідник Ежен Пубель придумав ставити на вулицях Франції скрині для сміття. Тому смітники й носять (у Франції) його ім’я. Пізніше був хепі-енд: чума заспокоїлася.

Хто поставить наступне запитання?

Ассоль
адмін

ПовідомленняНаписане: середа лютого 13, 2008 15:10    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Що даруватимете "половинкам"?
Догори
Anuta
адмін

Вік: 23

ПовідомленняНаписане: субота березня 29, 2008 14:41    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

День Св.Валентина давно пройшов. А до наступного року ще є час подумати Smile

Чи любите ви жартувати 1-го квітня?
Догори
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Український форум -> Життя в Україні та світі -> Розмови на будь-які теми Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Перейти до сторінки назад  1, 2
Сторінка 2 з 2

Перейти до:  
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі
You can attach files in this forum
You can download files in this forum