Український форум Український форум
Музика, література, культура, подорожі, політика, життя українців в Україні та за кордоном

ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   ГрупиГрупи   Галерея АватарівГалерея Аватарів    ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

Відпочинок в Карпатах
Перейти до сторінки 1, 2  далі

Нова тема   Відповісти    Український форум -> Туризм
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
западінець
Постійний Учасник

Вік: 23

ПовідомленняНаписане: понеділок вересня 10, 2007 23:44    Тема повідомлення: Відпочинок в Карпатах Відповісти цитуючи

Саме прікольніше їхати з друзями в гори з палаткою вдень прогулки лісом,водоспади,різні ігри,прекрасний краєвид....Вечером-багаття,страшні історії.,велечезні комарі)...вражень море,головне не заблудитись)))
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail
Dmytro
адмін

Вік: 26

ПовідомленняНаписане: вівторок вересня 11, 2007 10:39    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

На жаль ніколи так не робив. Нещодавно думали з дружиною про те, щоб поїхати у гори, зняти там хатинку у мальовничому місці на тиждень та відпочити. Але робота - то така зараза що не відпускає.
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail
западінець
Постійний Учасник

ПовідомленняНаписане: вівторок вересня 11, 2007 12:31    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Літом було класно,я був один день в Шешорах(село в горах) на водоспадах.Так там приїжджали діджеї і прямо на березі річки влаштовували паті на цілий день,для тих хто любе активний відпочинок-просто супер,можна було покататись на вертолоті горами,стрибнути з парашуту...Одним словом це треба бачити.....От дороги бажали б бути кращими.... Smile
Догори
Gem
Срібний Учасник

ПовідомленняНаписане: вівторок вересня 11, 2007 21:29    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Цікаво, цікаво!!!
А як там з житлом???
Ну якщо їхати не на день, не проїздом, а так на тиждень???
Моя подружка ще школяркою їздила по обміну в Закарпаття, то досі згадує, каже, що дуже гостинні люди, приємні...
От тільки не завжди все зрозуміло (діалект), але через деякий час вже можна спілкуватись Smile
Каже, запам'яталась "зупа" (суп), "пироги" (вареники)...
Я б і сама поїхала, але навіть не знаю, куди саме...
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
западінець
Постійний Учасник

ПовідомленняНаписане: вівторок вересня 11, 2007 22:45    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

З житлом все нормально,зелений туризм доволі розвинутий.....Просто потрібно бажання,нормальна погода та вільний час.А діалект дійсно прікольнийSmile,на свята або в неділю коли люди йдуть до церкви,майже всі одягають вишиті сорочки,народне вбрання...А куди їхати, це вже залежить від пори року...Осінь непогані місця як Яремче,Ворохта...
Догори
ntis
Срібний Учасник

Вік: 18

ПовідомленняНаписане: вівторок вересня 11, 2007 23:20    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Влітку гарно в Хусті.
Це теж Закарпаття. До речі, там цікавий час. Місцеві жителі живуть зовсім по-іншому часу, ніж ми. Бачила в місті годинник сонячний, чесно кажучи, не одразу все зрозуміло...хоча я вже й не дуже пам"ятаю.
Це я позаминулого року в табір їздила. Стільки вражень!!!!
Там в самому місті багато церков (і православна, і протестантська, і греко-католицька, і римо-католицька...ііі...)
А ще цікавий перехід від міста до села (він майже не помітний)

Догори
западінець
Постійний Учасник

ПовідомленняНаписане: вівторок вересня 11, 2007 23:38    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Так,на Закарпатті класно...Хто знає коли в них винний фестиваль чи що там,точно не знаю.Я б поїха,а поті поділився би з усіма враженнями))))
Догори
ntis
Срібний Учасник

ПовідомленняНаписане: середа вересня 12, 2007 15:08    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Винний? У них є винний фестиваль?...класно!
Я знаю тільки, що у них є музикальний концерт, здається щорічний, "Селиська співанка" називається

Догори
западінець
Постійний Учасник

ПовідомленняНаписане: середа вересня 12, 2007 15:20    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Класно то класно,а от коли він починається нажаль не знаюSad
Догори
ntis
Срібний Учасник

ПовідомленняНаписане: п'ятниця вересня 14, 2007 21:47    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

І всі мовчать.....бо теж не знають!!

Догори
западінець
Постійний Учасник

ПовідомленняНаписане: п'ятниця вересня 14, 2007 22:16    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

А жаль,значить не попробою я на халяву вина.От ви які Crying or Very sad
ntis
Срібний Учасник

ПовідомленняНаписане: п'ятниця вересня 14, 2007 22:18    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Не плач..і подивися на мій підпис...якісь зміни в настрої?

Догори
Dmytro
адмін

ПовідомленняНаписане: п'ятниця вересня 14, 2007 22:24    Тема повідомлення: знайшов в інеті Відповісти цитуючи

Цього року фестиваль "Червене вино-2007" проходив з 11 до 14 січня. Мабуть майбутній фестиваль буде десь так само на початку року.
Догори
западінець
Постійний Учасник

ПовідомленняНаписане: п'ятниця вересня 14, 2007 22:29    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

настрій капец-разпіпец,очі злипаються,ліва частина мозку вже давно сппить і прокидається лише коли чує про білу шафу,голова не повертається.Іду я по каву Cool
ntis
Срібний Учасник

ПовідомленняНаписане: субота вересня 15, 2007 22:54    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Не ризикуй пити каву ввечері...потім не заснеш

Догори
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Український форум -> Туризм Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Перейти до сторінки 1, 2  далі
Сторінка 1 з 2

Перейти до:  
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі
You can attach files in this forum
You can download files in this forum