|
Український форум Музика, література, культура, подорожі, політика, життя українців в Україні та за кордоном
|
| Попередня тема :: Наступна тема |
| Автор |
Повідомлення |
Gem Срібний Учасник

|
Написане: середа листопада 07, 2007 16:37 Тема повідомлення: |
|
|
Та ти можеш і тут запостити, тільки англійською
Source text давай  |
|
| Догори |
|
 |
Lacrimosa Постійний Учасник

|
Написане: середа листопада 07, 2007 22:19 Тема повідомлення: |
|
|
The Woman I am no mirror can see,
My breast are still small and my voice is so deep.
The Woman I am unable (she cannot) feel love,
I wish to cut my genitals and feed them to the dogs.
The woman I am prepared to receive the pain.
The needles shall burn only the ugly remains.
Suppression is impossible, I must live it out,
My true self is female how could I ever doubt... _________________ Убий мене,як я тебе,і ,може, тоді ми знайдемо той спокій,який так шукаємо все своє життя. |
|
| Догори |
|
 |
Ассоль адмін

|
Написане: понеділок листопада 12, 2007 15:44 Тема повідомлення: |
|
|
Прикольні слова!
І в оригіналі якось ніби не так звучать, трохи інший смисл...
А які в тебе ще цікавенькі слова є?
Кидай сюди, хоча, краще в окрему тему.
Будем ділитись враженнями!
Ти Едгара По читала?
Як тобі???
Не ті звісно вірші, що частіше всього друкують в антологіях як найбільш "зрозумілі" і "правильні"... для загалу...
Пиши думки! |
|
| Догори |
|
 |
Gem Срібний Учасник

|
Написане: понеділок листопада 12, 2007 18:55 Тема повідомлення: |
|
|
Слухай, Lacrimosa, не можу нормально перекласти...
лол
все виходить якось криво... |
|
| Догори |
|
 |

|
Написане: понеділок листопада 12, 2007 20:52 Тема повідомлення: |
|
|
Ассоль
Don't be in despair,my dear,
Drink some sadness from the darkest side of my soul
And get over from your fear.
Це вже мій коротенький віршик)))
По читала тільки один твір-"Золотий жук". Взагалі,в мене в планах придбати дві книги-"Антологія українського жаху" та "Мертва кров".
А що до мас-культури скажу,що ніколи не могла зрозуміти те,що хаває преважна більшість...Якщо ще хаває,оскільки люди читають все менше і менше. _________________ Убий мене,як я тебе,і ,може, тоді ми знайдемо той спокій,який так шукаємо все своє життя. |
|
| Догори |
|
 |

|
Написане: понеділок листопада 12, 2007 21:04 Тема повідомлення: |
|
|
Gem
Я тобі відіслала в приватне повідомлення) _________________ Убий мене,як я тебе,і ,може, тоді ми знайдемо той спокій,який так шукаємо все своє життя. |
|
| Догори |
|
 |
Ассоль адмін

|
Написане: вівторок листопада 13, 2007 15:50 Тема повідомлення: |
|
|
Взагалі По вважається основоположником сучасної готичної прози, думаю, поезія теж "потягне"
Отож, почитай...
А "золотий жук" - скоріше пригодницька розповідь, треба ж і на життя було заробляти, і "великі" теж писали на замовлення, і аби догодити читачу, саме такому, що хаває, як ти кажеш, масову літературу... |
|
| Догори |
|
 |

|
Написане: вівторок листопада 13, 2007 20:28 Тема повідомлення: |
|
|
Знаю,що це детектив)))) Але в детективах теж щось є...Спробуй сказати,що "Шерлок Холмс" Кона-Дойля низької якості. Просто те,що пишеться для мас,ніколи не знаходить своє місце в літопису світової літератури.
А взагалі, першим готичним твором був "Замок Оранто" Г.Уппола,написаний у 1788 році. До речі,в 18-19ст. до готичної літератури ставились так само,як зараз до детективу.) Хто його зна,що буде в майбутньому.) _________________ Убий мене,як я тебе,і ,може, тоді ми знайдемо той спокій,який так шукаємо все своє життя. |
|
| Догори |
|
 |
Ассоль адмін

|
Написане: середа листопада 14, 2007 15:41 Тема повідомлення: |
|
|
Не маю нічого проти детективів, хоч сама і не читаю
Ти мене не так мабуть зрозуміла....
| Цитата: | | Просто те,що пишеться для мас,ніколи не знаходить своє місце в літопису світової літератури. |
А про це можна ще довго сперечатися!!!
Знову ж, я не агітую за приєднання до фанів такої літератури - просто хочу сказати, що це те явище, яке накріпко засіло в нашу свідомість, і нікуди від цього не дітись...
Ось візьмемо, скажімо, фентезі...
Толкіен подобається?
На перший погляд, масова література Адже читають маси, всі, кому не лінь. Але не кажи, що це не літературний твір! І що написав його не майстер! Це так само шедевр.
Я про те, що грань між тим, що ти можеш назвати справжньою літературою, і тим, що ти вважаєш кормом для мас - така тонесенька, і так важко часом її знайти і зрозуміти. |
|
| Догори |
|
 |

|
Написане: середа листопада 14, 2007 23:14 Тема повідомлення: |
|
|
| Ассоль написав: | Не маю нічого проти детективів, хоч сама і не читаю
Ти мене не так мабуть зрозуміла....
| Цитата: | | Просто те,що пишеться для мас,ніколи не знаходить своє місце в літопису світової літератури. |
А про це можна ще довго сперечатися!!!
Знову ж, я не агітую за приєднання до фанів такої літератури - просто хочу сказати, що це те явище, яке накріпко засіло в нашу свідомість, і нікуди від цього не дітись...
Ось візьмемо, скажімо, фентезі...
Толкіен подобається?
На перший погляд, масова література Адже читають маси, всі, кому не лінь. Але не кажи, що це не літературний твір! І що написав його не майстер! Це так само шедевр.
Я про те, що грань між тим, що ти можеш назвати справжньою літературою, і тим, що ти вважаєш кормом для мас - така тонесенька, і так важко часом її знайти і зрозуміти. |
+1)))) Все,що можна було сказати,сказано))  _________________ Убий мене,як я тебе,і ,може, тоді ми знайдемо той спокій,який так шукаємо все своє життя. |
|
| Догори |
|
 |
Ассоль адмін

|
Написане: четвер листопада 15, 2007 15:20 Тема повідомлення: |
|
|
дійсно "інтимне" питання, як не крути  |
|
| Догори |
|
 |

|
Написане: четвер листопада 29, 2007 22:54 Тема повідомлення: |
|
|
Не кажи. Нє порна,но задорна))  _________________ Убий мене,як я тебе,і ,може, тоді ми знайдемо той спокій,який так шукаємо все своє життя. |
|
| Догори |
|
 |
Gem Срібний Учасник

|
Написане: п'ятниця грудня 21, 2007 23:47 Тема повідомлення: |
|
|
Цікаво, а ти сама пробувала щось писати???
Просто люди, в яких здібності до вивчення мов, часто мають таланти і на літературному поприщі, творчі натури, багатогранні...
Я не про Buchworm-ів звичайно  |
|
| Догори |
|
 |
vogabondo Гість

|
Написане: четвер липня 15, 2010 12:49 Тема повідомлення: |
|
|
Про секс думають всі, жінкам він потрібний не те щоб багато було, а головне щоб регулярно. _________________ Мій блог http://vogabondo.livejournal.com/ |
|
| Догори |
|
 |
|
|
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете голосувати у цьому форумі You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
|