Український форум Український форум
Музика, література, культура, подорожі, політика, життя українців в Україні та за кордоном

ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   ГрупиГрупи   Галерея АватарівГалерея Аватарів    ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

Для кого секс важливіший?
Перейти до сторінки назад  1, 2

Нова тема   Відповісти    Український форум -> Інтим
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
Gem
Срібний Учасник

Вік: 26

ПовідомленняНаписане: середа листопада 07, 2007 16:37    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Та ти можеш і тут запостити, тільки англійською Smile
Source text давай Smile
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Lacrimosa
Постійний Учасник

Вік: 19

ПовідомленняНаписане: середа листопада 07, 2007 22:19    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

The Woman I am no mirror can see,
My breast are still small and my voice is so deep.
The Woman I am unable (she cannot) feel love,
I wish to cut my genitals and feed them to the dogs.
The woman I am prepared to receive the pain.
The needles shall burn only the ugly remains.
Suppression is impossible, I must live it out,
My true self is female how could I ever doubt...

Ассоль
адмін

ПовідомленняНаписане: понеділок листопада 12, 2007 15:44    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Прикольні слова!
І в оригіналі якось ніби не так звучать, трохи інший смисл...
А які в тебе ще цікавенькі слова є?
Кидай сюди, хоча, краще в окрему тему.
Будем ділитись враженнями!

Ти Едгара По читала?
Як тобі???
Не ті звісно вірші, що частіше всього друкують в антологіях як найбільш "зрозумілі" і "правильні"... для загалу...
Пиши думки!
Догори
Gem
Срібний Учасник

ПовідомленняНаписане: понеділок листопада 12, 2007 18:55    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Слухай, Lacrimosa, не можу нормально перекласти...
лол
все виходить якось криво...
Догори
Lacrimosa
Постійний Учасник

ПовідомленняНаписане: понеділок листопада 12, 2007 20:52    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Ассоль
Don't be in despair,my dear,
Drink some sadness from the darkest side of my soul
And get over from your fear.

Це вже мій коротенький віршик)))
По читала тільки один твір-"Золотий жук". Взагалі,в мене в планах придбати дві книги-"Антологія українського жаху" та "Мертва кров".
А що до мас-культури скажу,що ніколи не могла зрозуміти те,що хаває преважна більшість...Якщо ще хаває,оскільки люди читають все менше і менше.

Lacrimosa
Постійний Учасник

ПовідомленняНаписане: понеділок листопада 12, 2007 21:04    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Gem
Я тобі відіслала в приватне повідомлення)

Ассоль
адмін

ПовідомленняНаписане: вівторок листопада 13, 2007 15:50    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Взагалі По вважається основоположником сучасної готичної прози, думаю, поезія теж "потягне" Smile
Отож, почитай...
А "золотий жук" - скоріше пригодницька розповідь, треба ж і на життя було заробляти, і "великі" теж писали на замовлення, і аби догодити читачу, саме такому, що хаває, як ти кажеш, масову літературу...
Догори
Lacrimosa
Постійний Учасник

ПовідомленняНаписане: вівторок листопада 13, 2007 20:28    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Знаю,що це детектив)))) Але в детективах теж щось є...Спробуй сказати,що "Шерлок Холмс" Кона-Дойля низької якості. Просто те,що пишеться для мас,ніколи не знаходить своє місце в літопису світової літератури.
А взагалі, першим готичним твором був "Замок Оранто" Г.Уппола,написаний у 1788 році. До речі,в 18-19ст. до готичної літератури ставились так само,як зараз до детективу.) Хто його зна,що буде в майбутньому.)

Ассоль
адмін

ПовідомленняНаписане: середа листопада 14, 2007 15:41    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Не маю нічого проти детективів, хоч сама і не читаю Smile
Ти мене не так мабуть зрозуміла....
Цитата:
Просто те,що пишеться для мас,ніколи не знаходить своє місце в літопису світової літератури.

А про це можна ще довго сперечатися!!!
Знову ж, я не агітую за приєднання до фанів такої літератури - просто хочу сказати, що це те явище, яке накріпко засіло в нашу свідомість, і нікуди від цього не дітись...
Ось візьмемо, скажімо, фентезі...
Толкіен подобається?
На перший погляд, масова література Smile Адже читають маси, всі, кому не лінь. Але не кажи, що це не літературний твір! І що написав його не майстер! Це так само шедевр.
Я про те, що грань між тим, що ти можеш назвати справжньою літературою, і тим, що ти вважаєш кормом для мас - така тонесенька, і так важко часом її знайти і зрозуміти.
Догори
Lacrimosa
Постійний Учасник

ПовідомленняНаписане: середа листопада 14, 2007 23:14    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Ассоль написав:
Не маю нічого проти детективів, хоч сама і не читаю Smile
Ти мене не так мабуть зрозуміла....
Цитата:
Просто те,що пишеться для мас,ніколи не знаходить своє місце в літопису світової літератури.

А про це можна ще довго сперечатися!!!
Знову ж, я не агітую за приєднання до фанів такої літератури - просто хочу сказати, що це те явище, яке накріпко засіло в нашу свідомість, і нікуди від цього не дітись...
Ось візьмемо, скажімо, фентезі...
Толкіен подобається?
На перший погляд, масова література Smile Адже читають маси, всі, кому не лінь. Але не кажи, що це не літературний твір! І що написав його не майстер! Це так само шедевр.
Я про те, що грань між тим, що ти можеш назвати справжньою літературою, і тим, що ти вважаєш кормом для мас - така тонесенька, і так важко часом її знайти і зрозуміти.

+1)))) Все,що можна було сказати,сказано)) Smile

Ассоль
адмін

ПовідомленняНаписане: четвер листопада 15, 2007 15:20    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

дійсно "інтимне" питання, як не крути Yellow_Flash_Colorz_PDT_10
Догори
Lacrimosa
Постійний Учасник

ПовідомленняНаписане: четвер листопада 29, 2007 22:54    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Не кажи. Нє порна,но задорна)) Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
Gem
Срібний Учасник

ПовідомленняНаписане: п'ятниця грудня 21, 2007 23:47    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Цікаво, а ти сама пробувала щось писати???
Просто люди, в яких здібності до вивчення мов, часто мають таланти і на літературному поприщі, творчі натури, багатогранні...
Я не про Buchworm-ів звичайно Smile
Догори
vogabondo
Гість

Вік: 24

ПовідомленняНаписане: четвер липня 15, 2010 12:49    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Про секс думають всі, жінкам він потрібний не те щоб багато було, а головне щоб регулярно.
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Український форум -> Інтим Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Перейти до сторінки назад  1, 2
Сторінка 2 з 2

Перейти до:  
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum