|
Український форум Музика, література, культура, подорожі, політика, життя українців в Україні та за кордоном
|
| Попередня тема :: Наступна тема |
| Автор |
Повідомлення |
ntis Срібний Учасник

|
Написане: неділя вересня 28, 2008 23:24 Тема повідомлення: |
|
|
А от щодо мов...
слухайте..їх до ЗНО включили...це вАпше..) _________________ Все буде добре!
 |
|
| Догори |
|
 |
From Mars Учасник

|
Написане: неділя грудня 07, 2008 22:17 Тема повідомлення: |
|
|
| ntis написав: | А от щодо мов...
слухайте..їх до ЗНО включили...це вАпше..) |
А для мене це чудово! Я би збожеліволіла, якби мені на факультет іноземних мов довелося б здавати історію чи математику.....*мороз по шкірі*
Щодо акценту....він не зникне ніколи, хоч і за 30 років проживання за кордоном. Звісно, різницю буде майже неможливо помітити, але все-ж вона буде, хоч і дуже маленька. Вся справа в людському мозку, де за рідну мову і всі інші, набуті впродовж життя, відповідають різні центри. Центр рідної мови, на жаль, даватиме про себе знати завжди, скільки б років ти не вивчав іноземну мову, що і позначатиметься на ледь помітному українському акценті....
PS: Ситуація ускладнюється ще й тим, що у різних регіонах Великої Британії, США, а також в Австралії, Канаді на ін. країнах, де англійська є офіційною мовою, акценти, лексика і навіть граматика АБСОЛЮТНО різні. Тому хоч як би чудово ти не знав британську англійську, в Австралії, наприклад, тебе зрозуміє далеко не кожен... _________________ Sometimes I feel like talking to myself. And you? |
|
| Догори |
|
 |
GloriousNation Гість

|
Написане: понеділок грудня 22, 2008 20:19 Тема повідомлення: |
|
|
Так, я вважаю, що англійську потрібно знати на рівні рідної української, адже зараз небагато українців знають літературну українську...в Німеччині люди володіють англійською так само, як ми російською...тому вчимо англійську і досягаємо висот інтелекту для нашої країни, адже суспільство залежить від індивідуму... _________________ Words like violence
Break the silence
Come crashing in
Into my little world _______________________________________
glory to Ukraine!!! |
|
| Догори |
|
 |
Скіф Гість

|
Написане: вівторок вересня 08, 2009 22:37 Тема повідомлення: |
|
|
Я думаю, щоб досягти успіху англійську знати не обов'язково. Але дуже бажано, звісно.
Як на мене, то знати англійську слід в першу чергу не через те, що це допоможе досягти успіху, а через те, що для людини відкривається багато можливостей: стає доступним спілкування з усім світом, маса літератури ect.
А ще, вивчення мов - то дуже цікава річ...  |
|
| Догори |
|
 |
|
|
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете голосувати у цьому форумі You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
|