Український форум Український форум
Музика, література, культура, подорожі, політика, життя українців в Україні та за кордоном

ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   ГрупиГрупи   Галерея АватарівГалерея Аватарів    ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

Англійська мова
Перейти до сторінки назад  1, 2, 3, 4

Нова тема   Відповісти    Український форум -> Іноземні мови
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
ntis
Срібний Учасник

Вік: 18

ПовідомленняНаписане: неділя вересня 28, 2008 23:24    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

А от щодо мов...
слухайте..їх до ЗНО включили...це вАпше..)

Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail
From Mars
Учасник

Вік: 17

ПовідомленняНаписане: неділя грудня 07, 2008 22:17    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

ntis написав:
А от щодо мов...
слухайте..їх до ЗНО включили...це вАпше..)

А для мене це чудово! Smile Я би збожеліволіла, якби мені на факультет іноземних мов довелося б здавати історію чи математику.....*мороз по шкірі*
Щодо акценту....він не зникне ніколи, хоч і за 30 років проживання за кордоном. Звісно, різницю буде майже неможливо помітити, але все-ж вона буде, хоч і дуже маленька. Вся справа в людському мозку, де за рідну мову і всі інші, набуті впродовж життя, відповідають різні центри. Центр рідної мови, на жаль, даватиме про себе знати завжди, скільки б років ти не вивчав іноземну мову, що і позначатиметься на ледь помітному українському акценті.... Wink

PS: Ситуація ускладнюється ще й тим, що у різних регіонах Великої Британії, США, а також в Австралії, Канаді на ін. країнах, де англійська є офіційною мовою, акценти, лексика і навіть граматика АБСОЛЮТНО різні. Тому хоч як би чудово ти не знав британську англійську, в Австралії, наприклад, тебе зрозуміє далеко не кожен...

GloriousNation
Гість

ПовідомленняНаписане: понеділок грудня 22, 2008 20:19    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Так, я вважаю, що англійську потрібно знати на рівні рідної української, адже зараз небагато українців знають літературну українську...в Німеччині люди володіють англійською так само, як ми російською...тому вчимо англійську і досягаємо висот інтелекту для нашої країни, адже суспільство залежить від індивідуму...
Into my little world _______________________________________
glory to Ukraine!!!
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Скіф
Гість

Вік: 21

ПовідомленняНаписане: вівторок вересня 08, 2009 22:37    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Я думаю, щоб досягти успіху англійську знати не обов'язково. Але дуже бажано, звісно.
Як на мене, то знати англійську слід в першу чергу не через те, що це допоможе досягти успіху, а через те, що для людини відкривається багато можливостей: стає доступним спілкування з усім світом, маса літератури ect.
А ще, вивчення мов - то дуже цікава річ... Smile
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Український форум -> Іноземні мови Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Перейти до сторінки назад  1, 2, 3, 4
Сторінка 4 з 4

Перейти до:  
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum