|
Український форум Музика, література, культура, подорожі, політика, життя українців в Україні та за кордоном
|
| Попередня тема :: Наступна тема |
| Автор |
Повідомлення |
ntis Срібний Учасник

|
Написане: понеділок лютого 11, 2008 13:48 Тема повідомлення: Антоніми, пароніми, фразеологізми |
|
|
Народ, хелп!!
Мені тут купу всього позадавали, а в неті нічого,шо б нормально допомогти могло, не знаходжу.
Справа от у чому. У мене є слова, треба до них антоніми. У мене дані пари паронімів - тре значення. У мене наявні фразеологізми - потрібно підібрати фразеологізми - синоніми, а також розкрити значення фразеологізмів.
Може, в когось у запасі є гарні сайтики??чи мені це все набрати з клави в цю темку.. _________________ Все буде добре!
 |
|
| Догори |
|
 |
sakhnik Учасник

|
Написане: понеділок лютого 11, 2008 14:07 Тема повідомлення: Re: Антоніми, пароніми, фразеологізми |
|
|
| ntis написав: | Народ, хелп!!
Мені тут купу всього позадавали, а в неті нічого,шо б нормально допомогти могло, не знаходжу.
Справа от у чому. У мене є слова, треба до них антоніми. У мене дані пари паронімів - тре значення. У мене наявні фразеологізми - потрібно підібрати фразеологізми - синоніми, а також розкрити значення фразеологізмів.
Може, в когось у запасі є гарні сайтики??чи мені це все набрати з клави в цю темку.. |
Зрозуміло, щось-таки доведеться зробити самостійно. Але якщо є ну дуже сумнівні питання, то учасники ua_mova можуть із задоволенням допомогти. _________________ Життя — це диво! Тільки вперед: sakhnik@jabber.kiev.ua |
|
| Догори |
|
 |
Ассоль адмін

|
Написане: понеділок лютого 11, 2008 20:24 Тема повідомлення: |
|
|
о, я це люблю!!!
можу тобі ще й англійські варіанти фразеологізмів підібрати, доводилось з цим стикатись.
що конкретно тобі треба?
напиши перелік хоч! |
|
| Догори |
|
 |
|
|
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете голосувати у цьому форумі You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|