Український форум Український форум
Музика, література, культура, подорожі, політика, життя українців в Україні та за кордоном

ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   ГрупиГрупи   Галерея АватарівГалерея Аватарів    ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

Антоніми, пароніми, фразеологізми

Нова тема   Відповісти    Український форум -> Українська мова
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
ntis
Срібний Учасник

Вік: 18

ПовідомленняНаписане: понеділок лютого 11, 2008 13:48    Тема повідомлення: Антоніми, пароніми, фразеологізми Відповісти цитуючи

Народ, хелп!!
Мені тут купу всього позадавали, а в неті нічого,шо б нормально допомогти могло, не знаходжу.
Справа от у чому. У мене є слова, треба до них антоніми. У мене дані пари паронімів - тре значення. У мене наявні фразеологізми - потрібно підібрати фразеологізми - синоніми, а також розкрити значення фразеологізмів.
Може, в когось у запасі є гарні сайтики??чи мені це все набрати з клави в цю темку..

Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail
sakhnik
Учасник

Вік: 28

ПовідомленняНаписане: понеділок лютого 11, 2008 14:07    Тема повідомлення: Re: Антоніми, пароніми, фразеологізми Відповісти цитуючи

ntis написав:
Народ, хелп!!
Мені тут купу всього позадавали, а в неті нічого,шо б нормально допомогти могло, не знаходжу.
Справа от у чому. У мене є слова, треба до них антоніми. У мене дані пари паронімів - тре значення. У мене наявні фразеологізми - потрібно підібрати фразеологізми - синоніми, а також розкрити значення фразеологізмів.
Може, в когось у запасі є гарні сайтики??чи мені це все набрати з клави в цю темку..

Зрозуміло, щось-таки доведеться зробити самостійно. Але якщо є ну дуже сумнівні питання, то учасники ua_mova можуть із задоволенням допомогти.

Ассоль
адмін

ПовідомленняНаписане: понеділок лютого 11, 2008 20:24    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

о, я це люблю!!!
можу тобі ще й англійські варіанти фразеологізмів підібрати, доводилось з цим стикатись.
що конкретно тобі треба?
напиши перелік хоч!
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Український форум -> Українська мова Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Сторінка 1 з 1

Перейти до:  
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі
You can attach files in this forum
You can download files in this forum