|
Український форум Музика, література, культура, подорожі, політика, життя українців в Україні та за кордоном
|
| Попередня тема :: Наступна тема |
| Автор |
Повідомлення |
sakhnik Учасник

|
Написане: субота січня 26, 2008 14:48 Тема повідомлення: |
|
|
| Gem написав: | Питання не по темі...гм... вчора налила на клаву кави випадково...
тепер деякі букви в мене пишуться разом, тобто натискаю на одну, а маю дві....
і що його робити....нову купувати??? |
А чому б і ні? Інший народний умілець її відразу відключив би, розібрав, почистив і висушив. Якщо ж вона все-таки попрацювала під кавовим дурманом, то скоріше за все назбирала солей на контакти…
Словом, клавіатура — це витратний матеріал, тому не потрібно за нею шкодувати. _________________ Життя — це диво! Тільки вперед: sakhnik@jabber.kiev.ua |
|
| Догори |
|
 |
sakhnik Учасник

|
Написане: субота січня 26, 2008 14:56 Тема повідомлення: |
|
|
| Gem написав: | | А мені подобається, як наші відповідають на фразу "How do you do?" |
Ага, особливо коли по-західняцьки кидають: “Файно!” Англомовні розуміють без перекладу… _________________ Життя — це диво! Тільки вперед: sakhnik@jabber.kiev.ua |
|
| Догори |
|
 |
Gem Срібний Учасник

|
Написане: субота січня 26, 2008 15:45 Тема повідомлення: |
|
|
ну клаву розібрати-зібрати...це не так і просто!
колись мій знайомий так і не зміг назад вставити шифт...
а коли на неї ще й пристальніше подивитись... роботи непочатий край.
мабуть піду купувати нову.
Ну... і ще одне таке питаннячко до народних умільців...
Хтось знає, як можна повибивати пікселі так, щоб потім монітор по гарантії здати??? Ну щоб не сказали, що це зовнішнє пошкодження і таке все інше... бо так вони і не візьмуть...
придбала монітор, не помітила на ньому одного битого пікселя. Так що ж тепер доведеш??? Якщо зразу не пред'явила претензій... А воно так не дуже то і приємно... Муляє очі  |
|
| Догори |
|
 |
sakhnik Учасник

|
Написане: субота січня 26, 2008 23:21 Тема повідомлення: |
|
|
| Gem написав: | Хтось знає, як можна повибивати пікселі так, щоб потім монітор по гарантії здати??? Ну щоб не сказали, що це зовнішнє пошкодження і таке все інше... бо так вони і не візьмуть...
придбала монітор, не помітила на ньому одного битого пікселя. Так що ж тепер доведеш??? Якщо зразу не пред'явила претензій... А воно так не дуже то і приємно... Муляє очі  |
Відверто, вперше чую подібну думку. З етичних міркувань навіть гадки припускати не хотілося б про обман, тим більше, що хлопці техпідтримки не ликом зшиті. Невже й справді одна-єдина точка так кидається в очі? Може, в умовах гарантії є можливість його змінити? _________________ Життя — це диво! Тільки вперед: sakhnik@jabber.kiev.ua |
|
| Догори |
|
 |
Dmytro адмін

З нами з: 28.02.07 Вік: 26 Повідомлень: 213 Звідки: Київ/Миколаїв, Україна
|
Написане: неділя березня 23, 2008 4:27 Тема повідомлення: |
|
|
| Якщо одна-єдина точка яскраво світить на темному фоні - то це дуже муляє... Я це точно знаю. І на жаль, нічого не поробиш з цим. |
|
| Догори |
|
 |
|
|
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете голосувати у цьому форумі You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|