|
Український форум Музика, література, культура, подорожі, політика, життя українців в Україні та за кордоном
|
| Попередня тема :: Наступна тема |
| Автор |
Повідомлення |
Ассоль адмін

|
Написане: вівторок листопада 06, 2007 20:28 Тема повідомлення: |
|
|
Наскільки я розумію, це від прискорення
acceleration - 1) прискорення, пришвидшення; акселерація
He has also called for an acceleration of political reforms. — Він також зажадав прискорення політичних реформ. (зі словника) |
|
| Догори |
|
 |
Kellis Учасник

|
Написане: понеділок березня 17, 2008 18:33 Тема повідомлення: |
|
|
| Lacrimosa написав: | | "Той,хто насолоджується самотністю-або Бог,або звір"- не пам'ятаю,хто сказав, але цікаво відчути себе або Богом,або звіром.) |
Той, хто насолоджується самотністю - інтраверт Тварини керуються потребами виживання, розмноження, добування їжі. Жодна тварина не тримається абсолютно відокремлено. А щодо богів... Якщо та цитата належить богові, то їй не варто вірити  |
|
| Догори |
|
 |
Gem Срібний Учасник

|
Написане: середа березня 19, 2008 0:08 Тема повідомлення: |
|
|
| Цитата: | | Той, хто насолоджується самотністю - інтраверт |
логіка залізна!!! Продовжу:
екстраверти, які насолоджуються самотністю - мазохісти  |
|
| Догори |
|
 |
ntis Срібний Учасник

|
Написане: середа березня 19, 2008 16:01 Тема повідомлення: |
|
|
А як щодо амбівертів?.. _________________ Все буде добре!
 |
|
| Догори |
|
 |
Kellis Учасник

|
Написане: середа березня 19, 2008 17:19 Тема повідомлення: |
|
|
| ntis написав: | | А як щодо амбівертів?.. |
Залежно від ситуацій вони можуть бути схильні до самотності або ж навпаки прагнути компанії. все просто.
П.С. Це психологія, тут нема загальних формул. |
|
| Догори |
|
 |
sakhnik Учасник

|
Написане: середа березня 19, 2008 17:29 Тема повідомлення: |
|
|
Думаю, не слід взагалі серйозно сприймати слова з коренем верт (повернутий? зелений?). Нагадаю, дідусь Юнг (гм, юний) інтро- та екстравертів придумав, щоб більш плавний вийшов ланцюжок:
невротик → інтроверт → помилка природи → екстраверт → шизофренік
Тобто, щоб нікого не ображати, називаючи речі своїми іменами. Всі ми десь там посередині балансуємо, проте навряд чи комусь сподобається якась крайність. Я вважаю, що люди досить гнучкі, щоб пристосовуватися до різних умов: сьогодні пограю на публіку, завтра спокійно посиджу, нікого не чіпаючи… _________________ Життя — це диво! Тільки вперед: sakhnik@jabber.kiev.ua |
|
| Догори |
|
 |
Gem Срібний Учасник

|
Написане: четвер березня 20, 2008 0:52 Тема повідомлення: |
|
|
Kellis, супер аватарка! І я таку хочу!
Думаю, може замовити собі персональну ???
Ну це не по темі
До речі, коли востаннє проходила такий тест, то в мене інтравертність склала 52%, все інше - самі розумієте. І що воно таке, ті 2 відсотки... Я до того, що межа таканезначна. І може, якби проходила тест в іншому настрої, то все було б інакше... |
|
| Догори |
|
 |
Kellis Учасник

|
Написане: четвер березня 20, 2008 11:43 Тема повідомлення: |
|
|
Люди гнучкі, але
1. психологія - це все таки наука, а не філософія і вона має конкретні підстави для тверджень та поділів; інтравертність-екстравертність - є компонуючими темпераменту, а темперамент - це вроджена характеристика людина і залежить від будови та типу нервової сиситеми, швидкості процесів збудження та гальмування і передається спадково.
*я згідна, що абсолютно виражених інтравертів або екстравертів мало.
2. мій перший коментар зачепився власне за пафосне, як на мене, висловлювання про те, що самотністю насолоджуються або тварини, або боги. |
|
| Догори |
|
 |
Gem Срібний Учасник

|
Написане: четвер березня 20, 2008 23:33 Тема повідомлення: |
|
|
| Цитата: | | інтравертність-екстравертність - є компонуючими темпераменту |
ти певна цьому?
Мій психолог (препод) стверджував те саме, тільки навпаки
Ми складали таблиці співвіднесенності типів темпераменту та екстравертності/інтровертності... Прямої залежності немає!!!!
Добре пам'ятаю цб табличку - осі координат, четверті, як все розписано. Звісно, простежується зв'язок (холерики в більшості певно екстраверти, а от із сангвініками все не так просто, і так само меланхоліки частіше інтровертовані, але не обов'язково). Чіткого правила нема. |
|
| Догори |
|
 |
Kellis Учасник

|
|
| Догори |
|
 |
Каріна Гість

|
Написане: четвер лютого 05, 2009 18:27 Тема повідомлення: |
|
|
Нажаль, суть нашого існування невідома..
Але потрібно жити не для того, щоб її розгадати.
Як писав Омар Хайям ".. живи хвилинами, бо в тебе їх так мало.."
Отже, якщо не знаєш відповіді- не копайся, а живи! Пливи по течії та насолоджуйся повітрям, яким ти маєш право дихати.. тобі подарувало це кохання.  |
|
| Догори |
|
 |
|
|
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете голосувати у цьому форумі You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
|