|
Український форум Музика, література, культура, подорожі, політика, життя українців в Україні та за кордоном
|
| Попередня тема :: Наступна тема |
| Автор |
Повідомлення |
западінець Постійний Учасник

|
Написане: середа вересня 12, 2007 0:20 Тема повідомлення: Обіди.Варто їх пробачати? |
|
|
| Той хто носить обіду в серці,сам собі коїть шкоду,такі люди руйнують себе з середини,вони швидше старіють та швидше помирають.Як заставити себе не ображатись,коли характер схильний до цього? |
|
| Догори |
|
 |
Dmytro адмін

З нами з: 28.02.07 Вік: 26 Повідомлень: 213 Звідки: Київ/Миколаїв, Україна
|
Написане: середа вересня 12, 2007 0:50 Тема повідомлення: |
|
|
| Налаштувати себе, обговорити це з тим на кого ображений, мати ціль не бути ображеним на когось. Взагалі я можу ображатись, але довго це зазвичай не триває. Швидко забуваю і пробачаю. Ну а іноді справді треба заставляти себе не тримати на когось зла. Дуже допомагає знаходити в усьому плюси. Дуже гарна стратегія. А ще часто на когось коли образився, треба чесно проаналізувати ситуацію, і може таке статись, що не залишиться на кого ображатись окрім самого себе. |
|
| Догори |
|
 |
Ассоль адмін

|
Написане: середа вересня 12, 2007 16:58 Тема повідомлення: |
|
|
Питання не з легких, але думаю, що в тебе є значна перевага - ти усвідомлюєш сам, наскільки негативно впливає на людину такий тягар. як образа...
Отож, залишилось не так і багато - навчитись керувати своїми емоціями...
Це складно, але можливо.
Постався до проблеми по-філософськи. Подумай, що все, що не трапляється з нами - то на краще. Може, це просто таке легке заспокійливе", але на мене завжди діє.
А ще я намагаюсь поставити себе на місце тієї людини, яка мене образила...
І часом знаходжу в неї самої стільки проблем, що навіть не дивуюсь  |
|
| Догори |
|
 |
западінець Постійний Учасник

|
Написане: п'ятниця вересня 14, 2007 14:17 Тема повідомлення: |
|
|
| А якщо наприклат є такі люди які рпосто люблять ображатись і нічого не хочуть про це говорити,що тоді з ними робити,пояснення не проходять? |
|
| Догори |
|
 |
ntis Срібний Учасник

|
Написане: вівторок вересня 18, 2007 21:53 Тема повідомлення: |
|
|
Якщо вони не хочуть про це говорити, то які пояснення?І слухати не будуть!(повір)
Може допомогти різкість,типу "Досить ображатися з приводом чи без нього, сприймай життя простіше, і воно видасться прекраснішим,обіцяю!"
Хоча нічого зі 100% точністю обіцяти не мо
Взагалі людей, про яких ти сказав, зачасту не сприймають у суспільстві, люди просто не хочуть мати справу з такими людьми, боячись погіршення свого настрою, тому їх виправляє саме оточення...якщо вони,звичайно, хочуть у ньому залишитись _________________ Все буде добре!
 |
|
| Догори |
|
 |
Zippo Гість

|
Написане: субота квітня 24, 2010 23:50 Тема повідомлення: |
|
|
| западінець написав: | | А якщо наприклат є такі люди які рпосто люблять ображатись і нічого не хочуть про це говорити,що тоді з ними робити,пояснення не проходять? |
Ну це друже діло таке дуже делікатне. Якщо та людина про яку ти говориш насправді така є,то тоді в неї дуже сильно занижена самооцінка, і тим, що вона сильно хоче її підняти а її то не вдається вона на всіх дуже зла і ображаеться. _________________ Я українець!!! |
|
| Догори |
|
 |
|
|
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете голосувати у цьому форумі You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
|