Український форум Український форум
Музика, література, культура, подорожі, політика, життя українців в Україні та за кордоном

ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   ГрупиГрупи   Галерея АватарівГалерея Аватарів    ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

Обіди.Варто їх пробачати?

Нова тема   Відповісти    Український форум -> Психологія
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
западінець
Постійний Учасник

Вік: 23

ПовідомленняНаписане: середа вересня 12, 2007 0:20    Тема повідомлення: Обіди.Варто їх пробачати? Відповісти цитуючи

Той хто носить обіду в серці,сам собі коїть шкоду,такі люди руйнують себе з середини,вони швидше старіють та швидше помирають.Як заставити себе не ображатись,коли характер схильний до цього?
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail
Dmytro
адмін

Вік: 26

ПовідомленняНаписане: середа вересня 12, 2007 0:50    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Налаштувати себе, обговорити це з тим на кого ображений, мати ціль не бути ображеним на когось. Взагалі я можу ображатись, але довго це зазвичай не триває. Швидко забуваю і пробачаю. Ну а іноді справді треба заставляти себе не тримати на когось зла. Дуже допомагає знаходити в усьому плюси. Дуже гарна стратегія. А ще часто на когось коли образився, треба чесно проаналізувати ситуацію, і може таке статись, що не залишиться на кого ображатись окрім самого себе.
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail
Ассоль
адмін

ПовідомленняНаписане: середа вересня 12, 2007 16:58    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Питання не з легких, але думаю, що в тебе є значна перевага - ти усвідомлюєш сам, наскільки негативно впливає на людину такий тягар. як образа...
Отож, залишилось не так і багато - навчитись керувати своїми емоціями...
Це складно, але можливо.
Постався до проблеми по-філософськи. Подумай, що все, що не трапляється з нами - то на краще. Може, це просто таке легке заспокійливе", але на мене завжди діє.
А ще я намагаюсь поставити себе на місце тієї людини, яка мене образила...
І часом знаходжу в неї самої стільки проблем, що навіть не дивуюсь Very Happy
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
западінець
Постійний Учасник

Вік: 23

ПовідомленняНаписане: п'ятниця вересня 14, 2007 14:17    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

А якщо наприклат є такі люди які рпосто люблять ображатись і нічого не хочуть про це говорити,що тоді з ними робити,пояснення не проходять?
Догори
ntis
Срібний Учасник

Вік: 18

ПовідомленняНаписане: вівторок вересня 18, 2007 21:53    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Якщо вони не хочуть про це говорити, то які пояснення?І слухати не будуть!(повір)

Може допомогти різкість,типу "Досить ображатися з приводом чи без нього, сприймай життя простіше, і воно видасться прекраснішим,обіцяю!"
Хоча нічого зі 100% точністю обіцяти не мо

Взагалі людей, про яких ти сказав, зачасту не сприймають у суспільстві, люди просто не хочуть мати справу з такими людьми, боячись погіршення свого настрою, тому їх виправляє саме оточення...якщо вони,звичайно, хочуть у ньому залишитись

Догори
Zippo
Гість

Вік: 21

ПовідомленняНаписане: субота квітня 24, 2010 23:50    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

западінець написав:
А якщо наприклат є такі люди які рпосто люблять ображатись і нічого не хочуть про це говорити,що тоді з ними робити,пояснення не проходять?

Ну це друже діло таке дуже делікатне. Якщо та людина про яку ти говориш насправді така є,то тоді в неї дуже сильно занижена самооцінка, і тим, що вона сильно хоче її підняти а її то не вдається вона на всіх дуже зла і ображаеться.

Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Український форум -> Психологія Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Сторінка 1 з 1

Перейти до:  
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum