Український форум Український форум
Музика, література, культура, подорожі, політика, життя українців в Україні та за кордоном

ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   ГрупиГрупи   Галерея АватарівГалерея Аватарів    ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

новий рik

Нова тема   Відповісти    Український форум -> Життя в Україні та світі -> Розмови на будь-які теми
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
Myroslava
Гість

ПовідомленняНаписане: субота листопада 15, 2008 2:34    Тема повідомлення: новий рik Відповісти цитуючи

Незабаром новий рik, але ще не знаю, як хочу святкувати в цьому року. А якi у кого плани?
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Gem
Срібний Учасник

Вік: 26

ПовідомленняНаписане: понеділок листопада 24, 2008 15:39    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

у мене в планах якось гарно відсвяткувати! я ще не знаю, щоправда, як, але дуже хочеться!
У мріях звісно щось таке романтичне... чи поїхати кудись з хлопцем (ну там на лижах покататись до Карпат, чи у Львів, хоча це на Різдво краще...). А взагалі, поки є запрошення від "сімейних друзів", але якось відмажусь (двоє малих дітей, не знаю, що то був би на Новий рік Shocked

А які у кого плани ще?

я от подивилась ціни за передування в Буковелі, і в мене чесно шок Rolling Eyes
Догори
MonteKristo
Учасник

ПовідомленняНаписане: середа грудня 30, 2009 16:13    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Всіх вітаю з наступаючим Новим роком і бажаю в наступному році всього найкращого!!!
Догори
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Український форум -> Життя в Україні та світі -> Розмови на будь-які теми Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Сторінка 1 з 1

Перейти до:  
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі
You can attach files in this forum
You can download files in this forum