|
Український форум Музика, література, культура, подорожі, політика, життя українців в Україні та за кордоном
|
| Попередня тема :: Наступна тема |
| Автор |
Повідомлення |
sakhnik Учасник

|
Написане: неділя березня 23, 2008 9:50 Тема повідомлення: |
|
|
| Dmytro написав: | Лінукс потребує занадто багато трафіку на усілякі оновлення. Хоча мені і подобається, але з моїм невеликим інтернет-пакетом буде дуже дорого.
Ти ставив вже KDE4? |
Що правда, то правда. Щоб бути на гребені хвилі, я користуюся нестабільною debian/sid. Так, буває, за одну добу пропонує поновити мегабайт так сто файлів. Оскільки система працює на лаптопі, а на роботі необмежений пакет, то я не детально не рахував кількість витрачених байтів, але їх точно не менше пів-гігабайта. Правда, з іншими системами було по-іншому. До гадки спадає просте правило: чим новішими версіями програм користуєшся, тим більше будь готовий їх поновлювати.
Нарешті KDE-4 ще не пробував через брак часу, та й в основному користуюся GNOME. Проте мій колега це зробив. Сказав: красиво, зручно, проте користуватися вже зараз не стане. Найбільший недолік — неможливість повної конфігурації ширини панелей, шрифтів і т. ін. _________________ Життя — це диво! Тільки вперед: sakhnik@jabber.kiev.ua |
|
| Догори |
|
 |
|
|
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете голосувати у цьому форумі You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
|