|
Український форум Музика, література, культура, подорожі, політика, життя українців в Україні та за кордоном
|
| Попередня тема :: Наступна тема |
| Автор |
Повідомлення |
marinka 88 Гість
|
Написане: четвер квітня 17, 2008 16:32 Тема повідомлення: Їдеш до Польщі?Хочеш добре відпочити? |
|
|
Думаєш їхати на weekend до Польщі?Плануєш довший відпочинок?Хочеш прожити незабутні хвилини в Татрах?Знаєш де знаходиться найглибше озеро в Польщі? Чому це пишу?В цьому тижні в Польщі почав діяти класний сайт оголошень :www.IOBO.pl
Кожне оголошення є доступним в 13 іноземних мовах,аж 6 секцій тематичних і є тут туризм.Перед тим,як їхати до Польщі зайди на www.IOBO.pl |
|
| Догори |
|
 |
Gem Срібний Учасник

|
Написане: п'ятниця квітня 18, 2008 14:09 Тема повідомлення: |
|
|
Я ще жодного разу не буда в Польщі!!!
Хто був - діліться враженнями!!!
А куди слід поїхати, як на вашу думку??? |
|
| Догори |
|
 |
From Mars Учасник

|
Написане: вівторок грудня 09, 2008 21:31 Тема повідомлення: |
|
|
Я була двічі (їхала з класом): літом - у маленьке містечко на північному березі - Колобжег, зимою - у гірське місто Сопот. Враження лише позитивні - їхала ж із друзями Думаю, тут зайве радити в яких конкретно містах варто побувати - в кожного свій смак, ти більше, що хай би ти жив у якомусь забитому селі - позитивний настрій і весела компанія завжди все виправлять _________________ Sometimes I feel like talking to myself. And you? |
|
| Догори |
|
 |
|
|
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете голосувати у цьому форумі You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|