Український форум Український форум
Музика, література, культура, подорожі, політика, життя українців в Україні та за кордоном

ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   ГрупиГрупи   Галерея АватарівГалерея Аватарів    ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

Секс в громадському місці
Перейти до сторінки назад  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  далі

Нова тема   Відповісти    Український форум -> Інтим
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
Lacrimosa
Постійний Учасник

Вік: 19

ПовідомленняНаписане: понеділок листопада 05, 2007 23:20    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Якщо трохи пройтись вверх по Андріївському узвозу,то зправа побачиш металеві сходи,що ведуть на гору. Це і є Замкова гора. Колись на території гори був замок литовського магната,але він згорів в 17 ст. за загадкових обставин. Потім,якщо не підводить пам'ять,то в 1841р. на горі збудували Фролівський жіночий монастир з прилеглим до нього цвинтарем. Але у роки революції і громадянської війни монастир був зруйнований. І,на жаль, нелюди(не можу по-другому їх назваити(((( ) не залишили на цвинтарі жодної цілої могили. Від цвинтаря залишились лише десяток могильних каменів,розкиданих по всій горі серед сміття і чудом вцілилий склеп. Просто іноді не можу заплакати,коли бачу це....Смерть треба поважати.
Gem
Срібний Учасник

Вік: 26

ПовідомленняНаписане: вівторок листопада 06, 2007 1:03    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Я на вихідних в тих краях гуляла, але гори тієї точно не знаю.
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Тріша Терен
Гість

ПовідомленняНаписане: субота лютого 23, 2008 1:59    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

єєє.... ви тут про цікаві речі говорите, але здається у нас інша тема куди дивляться модератори?Very Happy я особисто як модер на одному сайті такого б не допустила)))))
нічого якщо я тему продовжу? мрію про секс в ліфті))) Embarassed

Gem
Срібний Учасник

ПовідомленняНаписане: субота лютого 23, 2008 17:46    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Цікава в тебе мрія Smile
А якщо трапиться нагода - здійсниш мрію?
Мені було б в ліфті...гм... стрьомно Smile
ну хіба що в глупу ніч, коли бабусі не катаються, і мами з дітками Smile
Догори
Тріша Терен
Гість

ПовідомленняНаписане: субота лютого 23, 2008 23:35    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

обов'язково)))))
от тількм коханий нарешті буде поряд і одразу...

Ассоль
адмін

ПовідомленняНаписане: середа березня 05, 2008 16:21    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

А де коханий, якщо не секрет?
Чому не разом?
Досить болісно це, коли відстань - це єдине, що заважає бути щасливими
Догори
Lacrimosa
Постійний Учасник

ПовідомленняНаписане: вівторок березня 11, 2008 23:33    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Тіха ша,я в цій темі модер)Здається Rolling Eyes Хм...Іноді буває,що твоя однокімнатна квартира,де ти живеш з батьками,буває самим що не є громадським і екстремальним місцем для сексу.
Kellis
Учасник

Вік: 22

ПовідомленняНаписане: понеділок березня 17, 2008 18:03    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Lacrimosa написав:
Тіха ша,я в цій темі модер)Здається Rolling Eyes Хм...Іноді буває,що твоя однокімнатна квартира,де ти живеш з батьками,буває самим що не є громадським і екстремальним місцем для сексу.

Кав"ярні, кафе еtc, цвинтарі, парки, університети, робочі місця, дахи будинків, балкони, ліфти... Варіантів багато, але все це і одразу здійснити неможливо.
Зазвичай більше задоволення отримуєш не від сексу, як такого, а від пікантності ситуації.
Зрештою, не варто ідеалізувати, бо у фантазіях воно завжди трошки інакше, ніж на практиці. Це у фільмах герої "готично" займаються коханням на цвинтарі, а на практиці - ціла купа синців, подряпин, можливі травми, незручності тощо. А на пляжі - висока ймовірність попадання піску... а це бр-р-р-р... неприємно. У ліфті... хм... у ліфті потрібно це робити дуже швидко, а не завжди виходить і ліфти не у дуже хорошому стані. Я не проти таких експерементів, просто потрібно все продумувати наперід, бо інакше вас чекає неприємне розчарування, яке може відбити будь-яку охоту до експерементів у майбутньому.
Цитата:
Іноді буває,що твоя однокімнатна квартира,де ти живеш з батьками,буває самим що не є громадським і екстремальним місцем для сексу.

З одного боку весело, а з іншого - якщо батько зайде в той момент, коли ти з подружкою дійдеш до оргазму - навр"яд чи гама почуттів буде позитивна.
Не варто займатися сексом там, де дууууже боїшся бути спійманим на гарячому, бо через переживання можна все зіпсувати, а через необачність попасти в неприємну ситуацію, а потмі ламати собі голову: "А воно було того варте?".
Догори
Kellis
Учасник

ПовідомленняНаписане: понеділок березня 17, 2008 18:08    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

За секс у громадському місці передбачено штраф, так що носіть зі собою гроші! Wink
Догори
Gem
Срібний Учасник

ПовідомленняНаписане: вівторок березня 18, 2008 23:29    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Цитата:
Кав"ярні, кафе еtc, цвинтарі, парки, університети, робочі місця, дахи будинків, балкони, ліфти...

ну і фантазія в тебе!
Я просто монахиня, виходить, що так Embarassed
В мене щоправда одного разу був такий екстрім... про який просто сором розповідати. Хоч закінчилось ве щасливо, але не знаю, чи наважилась би на таке ще раз...
Догори
Kellis
Учасник

ПовідомленняНаписане: середа березня 19, 2008 13:44    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Gem написав:
Цитата:
Кав"ярні, кафе еtc, цвинтарі, парки, університети, робочі місця, дахи будинків, балкони, ліфти...

ну і фантазія в тебе!
Я просто монахиня, виходить, що так Embarassed
В мене щоправда одного разу був такий екстрім... про який просто сором розповідати. Хоч закінчилось ве щасливо, але не знаю, чи наважилась би на таке ще раз...

А хто казав, що це фантазія? Smile
Догори
Gem
Срібний Учасник

ПовідомленняНаписане: четвер березня 20, 2008 1:12    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Safe Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 thumright
"піду покурю"
Догори
sakhnik
Учасник

Вік: 28

ПовідомленняНаписане: четвер березня 20, 2008 11:47    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Kellis написав:

Може, все-таки почалося із фантазії? Чи йшли ви з хлопцем, спіткнулися об паркову лавку, перезирнулися і відпустили гальма? Wink

Kellis
Учасник

ПовідомленняНаписане: четвер березня 20, 2008 12:05    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

sakhnik написав:
Kellis написав:

Може, все-таки почалося із фантазії? Чи йшли ви з хлопцем, спіткнулися об паркову лавку, перезирнулися і відпустили гальма? Wink

Просто не було більше де.

Змінено: Kellis (п'ятниця березня 21, 2008 14:11)
Догори
Gem
Срібний Учасник

ПовідомленняНаписане: четвер березня 20, 2008 23:02    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Цікаво, хто був ініціатором....
Догори
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Український форум -> Інтим Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Перейти до сторінки назад  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  далі
Сторінка 5 з 7

Перейти до:  
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum