|
Український форум Музика, література, культура, подорожі, політика, життя українців в Україні та за кордоном
|
| Попередня тема :: Наступна тема |
| Автор |
Повідомлення |
Lacrimosa Постійний Учасник

|
Написане: понеділок листопада 05, 2007 23:20 Тема повідомлення: |
|
|
Якщо трохи пройтись вверх по Андріївському узвозу,то зправа побачиш металеві сходи,що ведуть на гору. Це і є Замкова гора. Колись на території гори був замок литовського магната,але він згорів в 17 ст. за загадкових обставин. Потім,якщо не підводить пам'ять,то в 1841р. на горі збудували Фролівський жіночий монастир з прилеглим до нього цвинтарем. Але у роки революції і громадянської війни монастир був зруйнований. І,на жаль, нелюди(не можу по-другому їх назваити(((( ) не залишили на цвинтарі жодної цілої могили. Від цвинтаря залишились лише десяток могильних каменів,розкиданих по всій горі серед сміття і чудом вцілилий склеп. Просто іноді не можу заплакати,коли бачу це....Смерть треба поважати. _________________ Убий мене,як я тебе,і ,може, тоді ми знайдемо той спокій,який так шукаємо все своє життя. |
|
| Догори |
|
 |
Gem Срібний Учасник

|
Написане: вівторок листопада 06, 2007 1:03 Тема повідомлення: |
|
|
| Я на вихідних в тих краях гуляла, але гори тієї точно не знаю. |
|
| Догори |
|
 |
Тріша Терен Гість

|
Написане: субота лютого 23, 2008 1:59 Тема повідомлення: |
|
|
єєє.... ви тут про цікаві речі говорите, але здається у нас інша тема куди дивляться модератори? я особисто як модер на одному сайті такого б не допустила)))))
нічого якщо я тему продовжу? мрію про секс в ліфті)))  _________________ легко померти заради кохання, важко знайти те, яке справді того варте |
|
| Догори |
|
 |
Gem Срібний Учасник

|
Написане: субота лютого 23, 2008 17:46 Тема повідомлення: |
|
|
Цікава в тебе мрія
А якщо трапиться нагода - здійсниш мрію?
Мені було б в ліфті...гм... стрьомно
ну хіба що в глупу ніч, коли бабусі не катаються, і мами з дітками  |
|
| Догори |
|
 |
Тріша Терен Гість

|
Написане: субота лютого 23, 2008 23:35 Тема повідомлення: |
|
|
обов'язково)))))
от тількм коханий нарешті буде поряд і одразу... _________________ легко померти заради кохання, важко знайти те, яке справді того варте |
|
| Догори |
|
 |
Ассоль адмін

|
Написане: середа березня 05, 2008 16:21 Тема повідомлення: |
|
|
А де коханий, якщо не секрет?
Чому не разом?
Досить болісно це, коли відстань - це єдине, що заважає бути щасливими |
|
| Догори |
|
 |
Lacrimosa Постійний Учасник

|
Написане: вівторок березня 11, 2008 23:33 Тема повідомлення: |
|
|
Тіха ша,я в цій темі модер)Здається Хм...Іноді буває,що твоя однокімнатна квартира,де ти живеш з батьками,буває самим що не є громадським і екстремальним місцем для сексу. _________________ Убий мене,як я тебе,і ,може, тоді ми знайдемо той спокій,який так шукаємо все своє життя. |
|
| Догори |
|
 |
Kellis Учасник

|
Написане: понеділок березня 17, 2008 18:03 Тема повідомлення: |
|
|
| Lacrimosa написав: | Тіха ша,я в цій темі модер)Здається Хм...Іноді буває,що твоя однокімнатна квартира,де ти живеш з батьками,буває самим що не є громадським і екстремальним місцем для сексу. |
Кав"ярні, кафе еtc, цвинтарі, парки, університети, робочі місця, дахи будинків, балкони, ліфти... Варіантів багато, але все це і одразу здійснити неможливо.
Зазвичай більше задоволення отримуєш не від сексу, як такого, а від пікантності ситуації.
Зрештою, не варто ідеалізувати, бо у фантазіях воно завжди трошки інакше, ніж на практиці. Це у фільмах герої "готично" займаються коханням на цвинтарі, а на практиці - ціла купа синців, подряпин, можливі травми, незручності тощо. А на пляжі - висока ймовірність попадання піску... а це бр-р-р-р... неприємно. У ліфті... хм... у ліфті потрібно це робити дуже швидко, а не завжди виходить і ліфти не у дуже хорошому стані. Я не проти таких експерементів, просто потрібно все продумувати наперід, бо інакше вас чекає неприємне розчарування, яке може відбити будь-яку охоту до експерементів у майбутньому.
| Цитата: | | Іноді буває,що твоя однокімнатна квартира,де ти живеш з батьками,буває самим що не є громадським і екстремальним місцем для сексу. |
З одного боку весело, а з іншого - якщо батько зайде в той момент, коли ти з подружкою дійдеш до оргазму - навр"яд чи гама почуттів буде позитивна.
Не варто займатися сексом там, де дууууже боїшся бути спійманим на гарячому, бо через переживання можна все зіпсувати, а через необачність попасти в неприємну ситуацію, а потмі ламати собі голову: "А воно було того варте?". |
|
| Догори |
|
 |
Kellis Учасник

|
Написане: понеділок березня 17, 2008 18:08 Тема повідомлення: |
|
|
За секс у громадському місці передбачено штраф, так що носіть зі собою гроші!  |
|
| Догори |
|
 |
Gem Срібний Учасник

|
Написане: вівторок березня 18, 2008 23:29 Тема повідомлення: |
|
|
| Цитата: | | Кав"ярні, кафе еtc, цвинтарі, парки, університети, робочі місця, дахи будинків, балкони, ліфти... |
ну і фантазія в тебе!
Я просто монахиня, виходить, що так
В мене щоправда одного разу був такий екстрім... про який просто сором розповідати. Хоч закінчилось ве щасливо, але не знаю, чи наважилась би на таке ще раз... |
|
| Догори |
|
 |
Kellis Учасник

|
Написане: середа березня 19, 2008 13:44 Тема повідомлення: |
|
|
| Gem написав: | | Цитата: | | Кав"ярні, кафе еtc, цвинтарі, парки, університети, робочі місця, дахи будинків, балкони, ліфти... |
ну і фантазія в тебе!
Я просто монахиня, виходить, що так
В мене щоправда одного разу був такий екстрім... про який просто сором розповідати. Хоч закінчилось ве щасливо, але не знаю, чи наважилась би на таке ще раз... |
А хто казав, що це фантазія?  |
|
| Догори |
|
 |
Gem Срібний Учасник

|
Написане: четвер березня 20, 2008 1:12 Тема повідомлення: |
|
|
"піду покурю" |
|
| Догори |
|
 |
sakhnik Учасник

|
Написане: четвер березня 20, 2008 11:47 Тема повідомлення: |
|
|
| Kellis написав: | А хто казав, що це фантазія?  |
Може, все-таки почалося із фантазії? Чи йшли ви з хлопцем, спіткнулися об паркову лавку, перезирнулися і відпустили гальма?  _________________ Життя — це диво! Тільки вперед: sakhnik@jabber.kiev.ua |
|
| Догори |
|
 |
Kellis Учасник

|
Написане: четвер березня 20, 2008 12:05 Тема повідомлення: |
|
|
| sakhnik написав: | | Kellis написав: | А хто казав, що це фантазія?  |
Може, все-таки почалося із фантазії? Чи йшли ви з хлопцем, спіткнулися об паркову лавку, перезирнулися і відпустили гальма?  |
Просто не було більше де.
Змінено: Kellis (п'ятниця березня 21, 2008 14:11) |
|
| Догори |
|
 |
Gem Срібний Учасник

|
Написане: четвер березня 20, 2008 23:02 Тема повідомлення: |
|
|
| Цікаво, хто був ініціатором.... |
|
| Догори |
|
 |
|
|
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете голосувати у цьому форумі You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
|