Український форум Український форум
Музика, література, культура, подорожі, політика, життя українців в Україні та за кордоном

ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   ГрупиГрупи   Галерея АватарівГалерея Аватарів    ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

Секс в громадському місці
Перейти до сторінки 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  далі

Нова тема   Відповісти    Український форум -> Інтим
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
западінець
Постійний Учасник

Вік: 23

ПовідомленняНаписане: понеділок вересня 10, 2007 22:26    Тема повідомлення: Секс в громадському місці Відповісти цитуючи

Особисто мені це в кайф)))Задоволення від самого сексу+екстрім,що може бути краще?!
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail
Dmytro
адмін

Вік: 26

ПовідомленняНаписане: понеділок вересня 10, 2007 22:41    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Так, екстрім - це сильна штука. А от де було найекстримальніше місце (якщо не секрет, звісно)?
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail
западінець
Постійний Учасник

Вік: 23

ПовідомленняНаписане: понеділок вересня 10, 2007 22:45    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Туалет піцерії напевне....але зараз буде більший екстрім,бо я забув до своєї дівчини подзвонити,мені капец.....)))
Догори
Lacrimosa
Постійний Учасник

Вік: 19

ПовідомленняНаписане: неділя вересня 23, 2007 19:54    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

западінець написав:
Туалет піцерії напевне....але зараз буде більший екстрім,бо я забув до своєї дівчини подзвонити,мені капец.....)))

Хм...А як тобі напівсгорівший будинок? Very Happy

Ассоль
адмін

ПовідомленняНаписане: неділя вересня 23, 2007 20:37    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Напівзгорівший будинок???
Так він на той час вже хоч догорів????
Чи в тім то й екстрім, що іскри на голову сипались (окрім всіляких інших там іскр Smile ???
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Lacrimosa
Постійний Учасник

ПовідомленняНаписане: неділя вересня 23, 2007 22:10    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Ассоль написав:
Напівзгорівший будинок???
Так він на той час вже хоч догорів????
Чи в тім то й екстрім, що іскри на голову сипались (окрім всіляких інших там іскр Smile ???

Што ви панімаєтє в рамантікє? Very Happy А якщо серйозно,то там все було таким хитким,що я дуже непокоїлась про своє життя(що трапляється дуже рідко),до того ж,крім нас,там були ще охочі поспілкуватись в інтимній обстановці)

Gem
Срібний Учасник

ПовідомленняНаписане: неділя вересня 23, 2007 22:27    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Мені б не те що згорілого будинку вистачило б, але і присутності одного друга...
Я трохи може консервативна, але якось... ну не знаю, люблю романтіку, але не хочу, щоб десь якийсь кирпич впав мені на голову Smile
А взагалі мені сподобалось в морі Smile
Ото романтика Smile
Догори
Марк
Постійний Учасник

ПовідомленняНаписане: вівторок вересня 25, 2007 20:22    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Lacrimosa, що означає твій нік?
І куди ти зникла?
До речі, гарний підпис! Інтелектуальний...
А що тебе ще окрім екстриму цікавить?
Very Happy

Lacrimosa
Постійний Учасник

ПовідомленняНаписане: вівторок вересня 25, 2007 20:28    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Марк написав:
Lacrimosa, що означає твій нік?
І куди ти зникла?
До речі, гарний підпис! Інтелектуальний...
А що тебе ще окрім екстриму цікавить?
Very Happy

Мій нік означає "та,що проливає сльози". А про свої захоплення я вже написала у своєму профілі. Cool

Dmytro
адмін

ПовідомленняНаписане: вівторок вересня 25, 2007 22:31    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Готичні захоплення Smile Особливо кладовища. Часто там буваєш?
Догори
Lacrimosa
Постійний Учасник

ПовідомленняНаписане: середа вересня 26, 2007 22:11    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Так...Почуваю себе там у безпеці,і моя душа просто відпочиває; є можливість поринути у своє "я",насолодитись тишою,такою прекрасною,що просто купаєшся у її хвилях....І так не хочеться виринати у світ реальності....
Ассоль
адмін

ПовідомленняНаписане: четвер вересня 27, 2007 15:01    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

А там безпечно?
Ну я не про привидів Smile
Догори
Lacrimosa
Постійний Учасник

ПовідомленняНаписане: четвер вересня 27, 2007 19:04    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Поки що не було приводів,щоб сумніватись у своїй безпеці.
Марк
Постійний Учасник

ПовідомленняНаписане: четвер вересня 27, 2007 19:14    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Lacrimosa, прочитав твій профіль Smile!
Мушу визнати - в тебе найоригінальніший?
Ти неформалка чи готеса???
А полтергейсти і привиди - мені теж цікаво!
Бачила на власні очі щось таке???

В мене колись улюбленим фільмом були Х-файли, зараз би теж дивився.

Lacrimosa
Постійний Учасник

ПовідомленняНаписане: четвер вересня 27, 2007 22:29    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Я людина) А якщо серйозно,то я готесса...Так,було діло,коли я чула кроки привида моєї бабусі перед сороковинами...Видно,її душа тоді хотіла попрощатися з нами. Та й у своїй хаті у нас часто пропадають речі на рівному місці,вночі можна почути дивні звуки на кухні та ванній...
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Український форум -> Інтим Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Перейти до сторінки 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  далі
Сторінка 1 з 7

Перейти до:  
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum