|
Український форум Музика, література, культура, подорожі, політика, життя українців в Україні та за кордоном
|
| Попередня тема :: Наступна тема |
| Автор |
Повідомлення |
Halchenya Гість

|
Написане: вівторок березня 10, 2009 22:36 Тема повідомлення: Форумна рольова гра ~Академія ім.Йозефа Швейка~ |
|
|
[Клікабельний малюнок]
Зараз на просторах Інтернету надзвичайно популярними стали форумні рольові ігри. Нічого дивного тут немає, адже це чудова можливість розвинути свою фантазію, навчитися гарно і грамотно виражати свої думки, а також поспілкуватися з людьми з усіх куточків світу. Відколи я вперше почала грати, мене постійно тривожила одна думка. А чому ніде немає таких ігор по-українськи? Й справді, коли я спробувала знайти таку рольову, де б спілкувалися моєю рідною мовою, то знайшла лише один форум... закинутий ще у 2006 році...
Але зовсім недавно з'явився такий форум-гра! Наша адміністрація робить усе можливе, щоб "розкрутити" рольову! Єдине, чого нам бракує, це учасників... Тому запрошую усіх на форумну рольову гру ~Академія ім.Йозефа Швейка~!
♥ ~Наш сюжет~
♥ ~Наші правила~
♥ ~Академія ім.Йозефа Швейка~
(с) Дана Ворожко |
|
| Догори |
|
 |
|
|
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете голосувати у цьому форумі You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
|