Український форум Український форум
Музика, література, культура, подорожі, політика, життя українців в Україні та за кордоном

ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   ГрупиГрупи   Галерея АватарівГалерея Аватарів    ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

Оптиміст чи песиміст??

Нова тема   Відповісти    Український форум -> Психологія
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
ntis
Срібний Учасник

Вік: 18

ПовідомленняНаписане: субота вересня 29, 2007 23:18    Тема повідомлення: Оптиміст чи песиміст?? Відповісти цитуючи

Оце питання!!Question
Радіти життю, вірючи у світле майбутнє чи знаходити сумні моменти у оточуючому середовищі, прикидаючись реалістом??
Кому до чого ближче?

Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail
Lacrimosa
Постійний Учасник

Вік: 19

ПовідомленняНаписане: неділя вересня 30, 2007 10:24    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Я завжди готова до найгіршого,бо потім не так боляче падати.
Gem
Срібний Учасник

Вік: 26

ПовідомленняНаписане: понеділок жовтня 01, 2007 17:16    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Ну, я теж в принципі "готова" до найгіршого Smile
Хоча, може я і не уявляю всю "красу" чи глибину того, що може статися.
Ну і коли виходить не так, як би хотілося - ну що ж, мабуть, так було треба Smile
Для мене так легше сприймати поразку чи невдачу.
Хоча потім вже буду обережнішою, і намагатимусь якось "соломки підстелити" Smile
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Lacrimosa
Постійний Учасник

Вік: 19

ПовідомленняНаписане: вівторок жовтня 02, 2007 19:39    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Так,кожний досвід нас чомусь вчить,трансформує свідомість. І після кожного фіаско ти стаєш все обережнішим і обережнішим.
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Український форум -> Психологія Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Сторінка 1 з 1

Перейти до:  
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum