Український форум Український форум
Музика, література, культура, подорожі, політика, життя українців в Україні та за кордоном

ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   ГрупиГрупи   Галерея АватарівГалерея Аватарів    ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

Нові форуми на сайті: Інтернет/Технології та Інтернет/Промо

Нова тема   Відповісти    Український форум -> Новини -> Новини форуму
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
Dmytro
адмін

Вік: 26

ПовідомленняНаписане: понеділок жовтня 22, 2007 22:52    Тема повідомлення: Нові форуми на сайті: Інтернет/Технології та Інтернет/Промо Відповісти цитуючи

Перший ("Технології") - це форум, що стосується технологій. Думаю що це досить обширна тема і тому потім форумів з технологій побільшає.

Другий ("Промо") - це форум, де можна анонсувати нові україномовні інтернет-проекти. Сьогодні два таких "анонса" зробили у різних форумах, і на відміну від того спаму, що я видаляю десятками повідомлень щодня - ці проекти українські і рекламують україномовні ресурси. Думаю, що тут буде що постити. Кожен сайт в цьому форумі може мати лише одну тему і туди можуть писати лише зареєстровані користувачі.
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail
ntis
Срібний Учасник

Вік: 18

ПовідомленняНаписане: вівторок жовтня 23, 2007 16:40    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

У мене питання. "Технології" - тобто комп"ютерні чи взагалі??
І друге. "Промо" - це як розповсюдження українських сайтів чи саме українських проектів??

Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail
Dmytro
адмін

Вік: 26

ПовідомленняНаписане: вівторок жовтня 23, 2007 22:44    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Цитата:
У мене питання. "Технології" - тобто комп"ютерні чи взагалі??

Думаю що технології взагалі. Якщо буде багато таких що некомп'ютерні - можна буде зробити окремий форум для них.

Цитата:
І друге. "Промо" - це як розповсюдження українських сайтів чи саме українських проектів??

Проектів. Сайт - це також проект. Якщо цікавий проект в офлайні - то це також дуже добре. Головне щоб українським був.
Догори
ntis
Срібний Учасник

Вік: 18

ПовідомленняНаписане: середа жовтня 24, 2007 18:54    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Класно! Патріотичний форум, чи не так?? Very Happy

Догори
Ассоль
адмін

ПовідомленняНаписане: середа жовтня 24, 2007 19:46    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Дуже патріотичний!
Тільки користувачів мало Smile
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Український форум -> Новини -> Новини форуму Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Сторінка 1 з 1

Перейти до:  
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum