| Попередня тема :: Наступна тема |
| Автор |
Повідомлення |
Dmytro адмін

З нами з: 28.02.07 Вік: 26 Повідомлень: 213 Звідки: Київ/Миколаїв, Україна
|
Написане: понеділок жовтня 22, 2007 22:52 Тема повідомлення: Нові форуми на сайті: Інтернет/Технології та Інтернет/Промо |
|
|
Перший ("Технології") - це форум, що стосується технологій. Думаю що це досить обширна тема і тому потім форумів з технологій побільшає.
Другий ("Промо") - це форум, де можна анонсувати нові україномовні інтернет-проекти. Сьогодні два таких "анонса" зробили у різних форумах, і на відміну від того спаму, що я видаляю десятками повідомлень щодня - ці проекти українські і рекламують україномовні ресурси. Думаю, що тут буде що постити. Кожен сайт в цьому форумі може мати лише одну тему і туди можуть писати лише зареєстровані користувачі. |
|
| Догори |
|
 |
ntis Срібний Учасник

|
Написане: вівторок жовтня 23, 2007 16:40 Тема повідомлення: |
|
|
У мене питання. "Технології" - тобто комп"ютерні чи взагалі??
І друге. "Промо" - це як розповсюдження українських сайтів чи саме українських проектів?? _________________ Все буде добре!
 |
|
| Догори |
|
 |
Dmytro адмін

З нами з: 28.02.07 Вік: 26 Повідомлень: 213 Звідки: Київ/Миколаїв, Україна
|
Написане: вівторок жовтня 23, 2007 22:44 Тема повідомлення: |
|
|
| Цитата: | | У мене питання. "Технології" - тобто комп"ютерні чи взагалі?? |
Думаю що технології взагалі. Якщо буде багато таких що некомп'ютерні - можна буде зробити окремий форум для них.
| Цитата: | | І друге. "Промо" - це як розповсюдження українських сайтів чи саме українських проектів?? |
Проектів. Сайт - це також проект. Якщо цікавий проект в офлайні - то це також дуже добре. Головне щоб українським був. |
|
| Догори |
|
 |
ntis Срібний Учасник

|
Написане: середа жовтня 24, 2007 18:54 Тема повідомлення: |
|
|
Класно! Патріотичний форум, чи не так??  _________________ Все буде добре!
 |
|
| Догори |
|
 |
Ассоль адмін

|
Написане: середа жовтня 24, 2007 19:46 Тема повідомлення: |
|
|
Дуже патріотичний!
Тільки користувачів мало  |