Український форум Український форум
Музика, література, культура, подорожі, політика, життя українців в Україні та за кордоном

ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   ГрупиГрупи   Галерея АватарівГалерея Аватарів    ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

Англійська мова
Перейти до сторінки назад  1, 2, 3, 4  далі

Нова тема   Відповісти    Український форум -> Іноземні мови
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
Gem
Срібний Учасник

Вік: 27

ПовідомленняНаписане: понеділок грудня 10, 2007 19:13    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Привіт, народе!!!
І як же давно мене тут не було!!!!
Та нічого, живі будем не помрем Smile
В мене проблеми з компом ....
Геть не фуриче паразит.
Треба чи майстра викликати, чи ще когось зі знайомих, я вже всі свої "знання" примінила - пил трохи в системному поганяла феном, трохи повитягувала-повставляла якісь дроти Smile, шлейф покрутила - і ноль реакції....
В кого який настрій???
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
ntis
Срібний Учасник

Вік: 18

ПовідомленняНаписане: понеділок грудня 10, 2007 21:29    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Іх бін здивована!
Твій комп не фуричить...але сюди ти пишеш...оце логіка!!
Може,потрібна консультація??

Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail
Lacrimosa
Постійний Учасник

Вік: 19

ПовідомленняНаписане: вівторок грудня 11, 2007 21:39    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Давно вже й я тут не була. Very Happy Останнім часом якісь парадоксальні ситуації в мене виходять: легко спілкуюсь з носіями англійської мови-в інституті при розмові з іноземцями-,але легко можу завалити усну відповідь на районній олімпіаді за англійської мови. ))))
Dmytro
адмін

Вік: 26

ПовідомленняНаписане: середа грудня 12, 2007 0:06    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Перехвилювалась? як я пам'ятаю, на олімпіадах досить напружена атмосфера... я завжди дуже хвилювався, особливо коли говорити треба.
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail
Lacrimosa
Постійний Учасник

ПовідомленняНаписане: середа грудня 12, 2007 22:53    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Так,сама перехвилювалась,особливо ,коли до тебе сидять упритул і дивляться тобі в очі,а ти немов язик проковтнула. Yellow_Flash_Colorz_PDT_48
ntis
Срібний Учасник

ПовідомленняНаписане: четвер грудня 13, 2007 0:34    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

А ти якесь місце зайняла??

Догори
Lacrimosa
Постійний Учасник

ПовідомленняНаписане: неділя грудня 16, 2007 16:54    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Дуже сумніваюсь. Very Happy
ntis
Срібний Учасник

ПовідомленняНаписане: неділя грудня 16, 2007 20:49    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

А у вас у школі не буде нічого типу заліку з англійської в кінці семестру??

Догори
Gem
Срібний Учасник

ПовідомленняНаписане: п'ятниця грудня 21, 2007 23:53    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

І я ходила на олімпіади!!!
Прикольно!!!
Одного разу 3 місце було... Не питайте з чого Smile

В мене і зараз така проблема часто буває - коли треба всю волю в кулак зібрати, всі розумні думки і тд... - просто завал трапляється Smile В найвідповідальніший момент!
А ще маю прикру "звичку" червоніти Embarassed
І хоч прекрасно знаю, як видають всі ці безглузді недоречні рухи, постава, одним словом, мова тіла - не можу нічого з собою вдіяти...
Хоча, в більшості випадків майже все (окрім зрачків Smile можна силою волі контролювати, почервоніння ніяк поки не вдається....
Догори
sakhnik
Учасник

Вік: 28

ПовідомленняНаписане: субота лютого 09, 2008 23:54    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

А чи розрізняє хтось американський та британський варіанти? Чи є хтось серед форумчан, хто може розмовляти обома?
Gem
Срібний Учасник

ПовідомленняНаписане: понеділок лютого 11, 2008 1:33    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Ну ти загнув Smile
Та більшість і власного акценту не можуть позбутись...
А щоб набути той же американський, треба 6 років прожити в їх середовищі. Як мінімум. Тоді принаймні носій не чутиме "чужих" ноток.
Тут навіть не в самих звуках справа. В інтонуванні вся сіль.
Догори
sakhnik
Учасник

ПовідомленняНаписане: понеділок лютого 11, 2008 10:45    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Gem написав:
А щоб набути той же американський, треба 6 років прожити в їх середовищі. Як мінімум. Тоді принаймні носій не чутиме "чужих" ноток.

Може, це про британський варіант? Вони більш прискіпливі, а американцям все-одно, як ти говориш (це те, що я чув).

Ассоль
адмін

ПовідомленняНаписане: середа лютого 13, 2008 15:21    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Як на мене, їм точно однаково. І однаково, чи розуміємо їх ми...
Але не всі звісно такі, більш освідчені люди все-таки намагаються говорити зрозуміліше, якщо бачать, що співбесідник не встигає Smile Ну це з власного досвіду.
Але тут здається мова йшла про інше. Ім то може й все-рівно, але! Дійсно в людини акцент зникає лише через кілька років проживання в іншомовному середовищі.
Догори
ntis
Срібний Учасник

ПовідомленняНаписане: неділя липня 20, 2008 10:27    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Цитата:
Дійсно в людини акцент зникає лише через кілька років проживання в іншомовному середовищі.

і то не завжди!!
молодь, кажись, і там, і там розмовляє "нестандартизованою" мовою..в чатах скорочують слова (буквально до декількох літер, як наприклад "you" вони пишутьт просто "u", "through" - "thru" і т.д.)
р.с. останнім часом і ми не відстаємо - спс,бб,пжст... Very Happy

Догори
sakhnik
Учасник

ПовідомленняНаписане: неділя липня 20, 2008 11:22    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Пригадалась прикольна тема. Їхні "падонкі" "бодають по фєні", тобто "по літу": http://en.wikipedia.org/wiki/Leet
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Український форум -> Іноземні мови Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Перейти до сторінки назад  1, 2, 3, 4  далі
Сторінка 3 з 4

Перейти до:  
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum