Український форум Український форум
Музика, література, культура, подорожі, політика, життя українців в Україні та за кордоном

ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   ГрупиГрупи   Галерея АватарівГалерея Аватарів    ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

7 чудес України

Нова тема   Відповісти    Український форум -> Туризм
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
ntis
Срібний Учасник

Вік: 18

ПовідомленняНаписане: понеділок серпня 13, 2007 22:28    Тема повідомлення: 7 чудес України Відповісти цитуючи

А ви вже вибрали ваші 7 чудес?
Якщо ні, заходьте і діліться думками, може, вони щось гарне випустили?
http://7chudes.in.ua/
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail
Gem
Срібний Учасник

Вік: 26

ПовідомленняНаписане: п'ятниця серпня 31, 2007 20:30    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Переглянула всі 7 чудес - дійсно чудеса!
Але ж який сором, не бачила жодного...
Можна подумати, не в Києві живу, а десь в замурованому замку Shocked
Треба негайно щось робити...
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
западінець
Постійний Учасник

Вік: 23

ПовідомленняНаписане: понеділок вересня 10, 2007 15:55    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

все чудово,я люблю Україну і люблю її визначні місця.Шкода тільки,що Коломийський музей писанки не ввійшов до цих чудес,якщо не знаєте цей музей є найбільшою писанкою у світі....адже це частинка нашої культури,багато звичаїв повязано з писанкою.А так гуцульщина не представлена нічим...Якщо буде бажання побачити фотки цього музею,пишіть....То шо я не знаю куда їх тут скидати)))
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail
Dmytro
адмін

ПовідомленняНаписане: понеділок вересня 10, 2007 18:16    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

западінець
до повідомлення можна прикріпити до 15, здається, фотографій. Мені було б дуже цікаво подивитись на таке Smile
Догори
Дивина
Гість

Вік: 24

ПовідомленняНаписане: неділя грудня 16, 2007 21:38    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

А я якраз збиралася їхати на канікули в село і думала, про які ж далекі краї мені помріяти Smile... Дякую за посилання на сайт. З усіх наших семи чудес, окрім Лаври та Софії, я була тільки на Хортиці, і то - в дитинстві. А взагалі - рекомендую всім відвідати Переяслав. Це місто музеїв. Їх там близько тридцяти - і всі цікавіSmile.
Догори
Дивина
Гість

Вік: 24

ПовідомленняНаписане: неділя грудня 16, 2007 21:42    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

То було моє перше повідомлення на цьому сайті, з чим себе і вітаю! Але при реєстрації чомусь не збереглися дані про мою аськуSad. Тому для всіх охочих поспілкуватися - 472 428 589.
Догори
Gem
Срібний Учасник

ПовідомленняНаписане: понеділок грудня 17, 2007 2:32    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Перше повідомлення - це класно!
Головне - аби не останнє!
А як часто ти в асьці?
Пиши свій номер!
Цікаво, чому в профайлі не зберігся Confused
А чом аватар собі не вибираєш?
В нас багато українських!
Догори
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Український форум -> Туризм Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Сторінка 1 з 1

Перейти до:  
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі
You can attach files in this forum
You can download files in this forum