Український форум Український форум
Музика, література, культура, подорожі, політика, життя українців в Україні та за кордоном

ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   ГрупиГрупи   Галерея АватарівГалерея Аватарів    ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

Дівочі балачки

Нова тема   Відповісти    Український форум -> Життя в Україні та світі -> Розмови на будь-які теми
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
Gem
Срібний Учасник

Вік: 26

ПовідомленняНаписане: п'ятниця грудня 21, 2007 23:42    Тема повідомлення: Дівочі балачки Відповісти цитуючи

Привіт, дівчата!
Ntis, і ти особливо - як майстер з манікюру Smile
Ось думаю про нарощування нігтів - і хочеться, і колеться, як то кажуть...
Одного разу просто вже заходила в салон, ну і після консультації з майстром в мене відпало бажання. Мені тоді запропонували тіпси приклеїти, ну а вся пластинка нігтя при цьому дуже страждає, я би сказала, від неї нічого не залишається...
А зараз подружка зробила повністю гелеві нігті, каже, не така шкідлива ця процедура...
Хто що скаже???
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Anuta
адмін

Вік: 23

ПовідомленняНаписане: субота грудня 22, 2007 21:59    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Я собі ніколи не нарощувала нігті, але багато читала на цю тему.
Нігті страждають при будь-якому нарощуванні.
При гелевому нарощуванні спилюються верхні слої нігтів. І дуже багато залежить від досвіду майстра. Якщо майстер досвідчений, то він спилить невеликий слой і нігті майже не постраждають. А якщо майстер не дуже, і він спилить великий слой, то нігті, після того як знімуть нарощування, будуть жахливі, дуже тоненькі. І на їх відновлення піде пару місяців.
При акриловому нарощуванні велику шкоду наноситься нігтю, коли його розмочують в ацетоні.
Тобто нарощування шкідливо для нігтів, а наскільки велика ця шкода буде залежить від майстра.
Догори
Ера
Гість

ПовідомленняНаписане: п'ятниця січня 04, 2008 14:42    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Привіт Вам вже з 2008 року. Щодо нарощених нігтів, то ,як на мене, це не зовсім зручно... Воно іноді і красиво, але ж як можна з ними щось робити? Нещодавно, наприклад, бачила молоду маму з дитиною і з мало чи не 2метровими кігтями! Питання: як вона робить всілякі маніпуляції, необхідні для догнляду за дитям?Вибачте, але таким кігтем можна щось проштрикнути, і не лише собі! Та й не зручно ж. Така краса потрібна, але вміру довга. Колись чула історію про дівчину, яка їхала в машині і ,вибачте, порпалася в носф. А коли водій вимушенопригальмував, врна випадково проштрикнула щось там в носі- і все. До того ж краса така іноді дуже сумнівна. Бувають ТАКІ кігті довгі, що аж закручуються донизу. Страшне просто.
Догори
Anuta
адмін

Вік: 23

ПовідомленняНаписане: п'ятниця січня 04, 2008 16:54    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

З Новим Роком всіх! Ера, я згодна з тобою щодо дуже довгих нігтів, особливо які закручуються. Це так непривабливо. Ніколи не розуміла навіщо люди такі нігті відрощують. Хіба тільки для книги рекордів. Нарощені нігті красиво виглядають, коли вони в міру довгі, ну сантиметр, може трохи більше, це ще залежить від їх форми. А дуже довгі нігті ще можна зробити на якийсь захід, і то дивлячись на який, але не для повсякденного життя. Хоча до довжини нігтів швидко звикаєш і іноді не помічаєш, що вони довгі. А коли їх підрізаєш, то стає дуже незручно. Але до дуже довгих нігтів навряд можна звикнути. Як ними можна щось робити? А коли є маленька дитина, то це дуже небезпечно, навіть якщо звикнути до нігтів.
Догори
Ассоль
адмін

ПовідомленняНаписане: субота січня 26, 2008 16:03    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Цитата:
врна випадково проштрикнула щось там в носі- і все

аж моторошно.... все це наскільки все????

згодна щодо пазурів, інакше і не назвеш...
мені здається, закручуватись починають, коли недоглянуті, тобто коли ніготь власний відросте мало не на половину, а його не відкоректують вчасно. тоді і виходить отаке. тобто довжина форми чи тіпси така сама залишається, а ще й плюс власна нігтьова пластина відросла.
це вже не просто негарно, а вульгарно
Догори
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Український форум -> Життя в Україні та світі -> Розмови на будь-які теми Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Сторінка 1 з 1

Перейти до:  
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі
You can attach files in this forum
You can download files in this forum