|
Український форум Музика, література, культура, подорожі, політика, життя українців в Україні та за кордоном
|
| Попередня тема :: Наступна тема |
| Автор |
Повідомлення |
Gem Срібний Учасник

|
Написане: п'ятниця грудня 21, 2007 23:42 Тема повідомлення: Дівочі балачки |
|
|
Привіт, дівчата!
Ntis, і ти особливо - як майстер з манікюру
Ось думаю про нарощування нігтів - і хочеться, і колеться, як то кажуть...
Одного разу просто вже заходила в салон, ну і після консультації з майстром в мене відпало бажання. Мені тоді запропонували тіпси приклеїти, ну а вся пластинка нігтя при цьому дуже страждає, я би сказала, від неї нічого не залишається...
А зараз подружка зробила повністю гелеві нігті, каже, не така шкідлива ця процедура...
Хто що скаже??? |
|
| Догори |
|
 |
Anuta адмін

|
Написане: субота грудня 22, 2007 21:59 Тема повідомлення: |
|
|
Я собі ніколи не нарощувала нігті, але багато читала на цю тему.
Нігті страждають при будь-якому нарощуванні.
При гелевому нарощуванні спилюються верхні слої нігтів. І дуже багато залежить від досвіду майстра. Якщо майстер досвідчений, то він спилить невеликий слой і нігті майже не постраждають. А якщо майстер не дуже, і він спилить великий слой, то нігті, після того як знімуть нарощування, будуть жахливі, дуже тоненькі. І на їх відновлення піде пару місяців.
При акриловому нарощуванні велику шкоду наноситься нігтю, коли його розмочують в ацетоні.
Тобто нарощування шкідливо для нігтів, а наскільки велика ця шкода буде залежить від майстра. |
|
| Догори |
|
 |
Ера Гість
|
Написане: п'ятниця січня 04, 2008 14:42 Тема повідомлення: |
|
|
| Привіт Вам вже з 2008 року. Щодо нарощених нігтів, то ,як на мене, це не зовсім зручно... Воно іноді і красиво, але ж як можна з ними щось робити? Нещодавно, наприклад, бачила молоду маму з дитиною і з мало чи не 2метровими кігтями! Питання: як вона робить всілякі маніпуляції, необхідні для догнляду за дитям?Вибачте, але таким кігтем можна щось проштрикнути, і не лише собі! Та й не зручно ж. Така краса потрібна, але вміру довга. Колись чула історію про дівчину, яка їхала в машині і ,вибачте, порпалася в носф. А коли водій вимушенопригальмував, врна випадково проштрикнула щось там в носі- і все. До того ж краса така іноді дуже сумнівна. Бувають ТАКІ кігті довгі, що аж закручуються донизу. Страшне просто. |
|
| Догори |
|
 |
Anuta адмін

|
Написане: п'ятниця січня 04, 2008 16:54 Тема повідомлення: |
|
|
| З Новим Роком всіх! Ера, я згодна з тобою щодо дуже довгих нігтів, особливо які закручуються. Це так непривабливо. Ніколи не розуміла навіщо люди такі нігті відрощують. Хіба тільки для книги рекордів. Нарощені нігті красиво виглядають, коли вони в міру довгі, ну сантиметр, може трохи більше, це ще залежить від їх форми. А дуже довгі нігті ще можна зробити на якийсь захід, і то дивлячись на який, але не для повсякденного життя. Хоча до довжини нігтів швидко звикаєш і іноді не помічаєш, що вони довгі. А коли їх підрізаєш, то стає дуже незручно. Але до дуже довгих нігтів навряд можна звикнути. Як ними можна щось робити? А коли є маленька дитина, то це дуже небезпечно, навіть якщо звикнути до нігтів. |
|
| Догори |
|
 |
Ассоль адмін

|
Написане: субота січня 26, 2008 16:03 Тема повідомлення: |
|
|
| Цитата: | | врна випадково проштрикнула щось там в носі- і все |
аж моторошно.... все це наскільки все????
згодна щодо пазурів, інакше і не назвеш...
мені здається, закручуватись починають, коли недоглянуті, тобто коли ніготь власний відросте мало не на половину, а його не відкоректують вчасно. тоді і виходить отаке. тобто довжина форми чи тіпси така сама залишається, а ще й плюс власна нігтьова пластина відросла.
це вже не просто негарно, а вульгарно |
|
| Догори |
|
 |
|
|
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете голосувати у цьому форумі You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|