|
Український форум Музика, література, культура, подорожі, політика, життя українців в Україні та за кордоном
|
| Попередня тема :: Наступна тема |
| Автор |
Повідомлення |
Gem Срібний Учасник

|
Написане: понеділок лютого 11, 2008 2:20 Тема повідомлення: |
|
|
У мене батько кинув, і теж є подруга, яка вже смалить як чолов'яга. А мене від цього аж тіпає... Та ще й такі цигарки - гидота, бррр. Іноді можна й не здогадатись, що дівчина (наприклад) палить, але це не той випадок... Пробувала і вмовляти, і присоромити, і про дітей майбутніх розповідала... Каже, що здорові діти будуть, до тогоь часу вона кине.
Так от, вона ніби і хоче, і таблетки навіть якісь пила з нікотином, від яких потім, коли палиш, дуже погано стає... Ну і кинула врешті ті таблетки. Так от, в мене склалось враження, що вона хоче палити!
Питання - навіщо людині оте паління? |
|
| Догори |
|
 |
ntis Срібний Учасник

|
Написане: понеділок лютого 11, 2008 13:30 Тема повідомлення: |
|
|
Відповісти сповна на це питання (яке я теж неодноразово собі задавала) може тільки людина,яка палить..
я питала у таких "навіщо"..у кожного своя причина. Багато хто казав "через життєві обставини", а я питала "а шо, іншого способу не знайшлося??". Казали "ні".
У мене таке питаннячко - чого держава ніяк не регулює паління у громадських місцях: зупинках, переходах..??? _________________ Все буде добре!
 |
|
| Догори |
|
 |
sakhnik Учасник

|
Написане: понеділок лютого 11, 2008 14:15 Тема повідомлення: |
|
|
| ntis написав: | | У мене таке питаннячко - чого держава ніяк не регулює паління у громадських місцях: зупинках, переходах..??? |
Тому що дурн́і. Дурні, бо бідні, а бідні, бо дурні. Напевне, все починається з окремих людей.
А чому в нас тоді так брудно на вулицях? Мало смітників? _________________ Життя — це диво! Тільки вперед: sakhnik@jabber.kiev.ua |
|
| Догори |
|
 |
ntis Срібний Учасник

|
Написане: понеділок лютого 11, 2008 15:17 Тема повідомлення: |
|
|
Бідні????????ну-ну..я в цьому дууже сумніваюся..
а мені видається,шо мало..смітників тобто..
хочуть в якомусь районі Києва парк новий робити, хтось нає,де?? _________________ Все буде добре!
 |
|
| Догори |
|
 |
sakhnik Учасник

|
Написане: понеділок лютого 11, 2008 15:36 Тема повідомлення: |
|
|
| ntis написав: | Бідні????????ну-ну..я в цьому дууже сумніваюся..
а мені видається,шо мало..смітників тобто..
хочуть в якомусь районі Києва парк новий робити, хтось нає,де?? |
Це духовна навіть не біднота, а убогість. Як можна по-іншому ставитися до людей, які смітять собі під ноги? Навіть свині так не роблять (сам бачив ). В Києві, по-моєму, тільки забудовують парки, не те, щоб новий розбити.
А де можна було б у Києві зробити хороший новий парк? _________________ Життя — це диво! Тільки вперед: sakhnik@jabber.kiev.ua |
|
| Догори |
|
 |
Ассоль адмін

|
Написане: понеділок лютого 11, 2008 20:36 Тема повідомлення: |
|
|
міні-парки, думаю, можна мало чи не на кожному кроці робити, тобто, озеленювати, робити гарні клумбочки, декоративні кущики і таке інше, але ж... у нас проблеми інші... Треба понавирубувати старих дерев, привезти незрозуміло звідки якісь нові, понатикати, під цю справу "зрубати" ще купу грошей. В нашій країні громадський добробут нікому не потрібен. Хіба що перед черговими виборами. Мені подобається фраза, яку колись сказав старий викладач екології:
мислити глобально, діяти локально!
так як нам виховати в людях оте таке просте "діяти локально"???
Бо мислити широко всі вміємо, а сміття, як вже зауважили, кидаємо собі під ноги. |
|
| Догори |
|
 |
sakhnik Учасник

|
Написане: понеділок лютого 11, 2008 20:53 Тема повідомлення: |
|
|
| Ассоль написав: | так як нам виховати в людях оте таке просте "діяти локально"???
Бо мислити широко всі вміємо, а сміття, як вже зауважили, кидаємо собі під ноги. |
Все починається з кожного із нас. Ми не можемо змінити сусіда, але в наших руках наші власні звички та дії. Особисто я для сміття використовую бокові кишені рюкзака, якщо поблизу немає жодної poubelle, і ніколи на землю.
Питання: від чого сотні років тому врятував винахідник Пубель Європу? _________________ Життя — це диво! Тільки вперед: sakhnik@jabber.kiev.ua |
|
| Догори |
|
 |
sakhnik Учасник

|
Написане: середа лютого 13, 2008 14:53 Тема повідомлення: |
|
|
| sakhnik написав: | | Питання: від чого сотні років тому врятував винахідник Пубель Європу? |
Прошу пробачення, не знайшов я відповіді у вебі. Проте пам’ятаю, колись викладач десь на четвертому курсі розповіла цю історію усно. Мовляв, у середньовічній Європі сміття викидали просто на вулиці. Клімат, культура та пацюки швидко рознесли чуму, яка скосила пів-Європи. А винахідник Ежен Пубель придумав ставити на вулицях Франції скрині для сміття. Тому смітники й носять (у Франції) його ім’я. Пізніше був хепі-енд: чума заспокоїлася.
Хто поставить наступне запитання? _________________ Життя — це диво! Тільки вперед: sakhnik@jabber.kiev.ua |
|
| Догори |
|
 |
Ассоль адмін

|
Написане: середа лютого 13, 2008 15:10 Тема повідомлення: |
|
|
| Що даруватимете "половинкам"? |
|
| Догори |
|
 |
Anuta адмін

|
Написане: субота березня 29, 2008 14:41 Тема повідомлення: |
|
|
День Св.Валентина давно пройшов. А до наступного року ще є час подумати
Чи любите ви жартувати 1-го квітня? |
|
| Догори |
|
 |
|
|
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете голосувати у цьому форумі You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|