Український форум Український форум
Музика, література, культура, подорожі, політика, життя українців в Україні та за кордоном

ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   ГрупиГрупи   Галерея АватарівГалерея Аватарів    ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

Секс в громадському місці
Перейти до сторінки назад  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Нова тема   Відповісти    Український форум -> Інтим
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
Lacrimosa
Постійний Учасник

Вік: 19

ПовідомленняНаписане: середа квітня 30, 2008 13:13    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Звичайно,що були.
ntis
Срібний Учасник

Вік: 18

ПовідомленняНаписане: середа квітня 30, 2008 20:44    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Чому звичайно.. Не всім так щастить, як тобі..
І от скажи, хіба вони не дарували тобі ту ласку, про яку ти мрієш??
Якщо хлопці "були", то це означає лише те, що ти зараз у пошуку..у пошуку того єдиного..
і не треба сумувати, як би банально не звучала ця порада..

Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail
Lacrimosa
Постійний Учасник

Вік: 19

ПовідомленняНаписане: середа квітня 30, 2008 21:57    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Якщо я не з ними,значить,не дарували,особливо останній хлопець,з яким я вимушена була розлучитись.Бо настав момент,коли мій мазохізм вичерпав себе,просто неможливо було терпіти дового таке відношення,взагалі,два місяці витирання ніг об мою душу-занадто великий строк.
ntis
Срібний Учасник

Вік: 18

ПовідомленняНаписане: середа квітня 30, 2008 22:55    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Цитата:
два місяці витирання ніг об мою душу

чому ж ти раніше не припинила стосунки, коли такі справи???
думала, шо виправиться..?

Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail
Gem
Срібний Учасник

Вік: 26

ПовідомленняНаписане: субота травня 24, 2008 16:59    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

буває ж таке...
я б не терпіла!!!!
хоча і важко тут щось сказати, коли не знаєш конкретно ситуацію...

в мене був хлопець, з яким так поводилась я...
і мені зараз соромно, але він мені так набридав, страшенно, я вже йому не знала, які слова казати, щоб дав спокій...
а він думав, що краще так бути зі мною, ніж не бути...
мені він тоді здавався просто безхребетним...
а коли без взаємності "влапалась" сама... тоді я його зрозуміла,
зрозуміла, чому він так казав.
Але тут в іншому справа... треба мати власну гідність, силу духу... щоб ніхто не витирав об тебе ноги...
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
vogabondo
Гість

Вік: 24

ПовідомленняНаписане: четвер липня 15, 2010 12:43    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Був у мене секс в лісі, точніше в лісопарку, недалеко від стадіону і ще, на балконі, якщо балкон можна вважати громадським місцем.
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Український форум -> Інтим Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Перейти до сторінки назад  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Сторінка 7 з 7

Перейти до:  
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum