|
Український форум Музика, література, культура, подорожі, політика, життя українців в Україні та за кордоном
|
| Попередня тема :: Наступна тема |
| Автор |
Повідомлення |
западінець Постійний Учасник

|
Написане: субота вересня 15, 2007 18:47 Тема повідомлення: Брехня.Корисна вона,в яких випадках:) |
|
|
Хто з вас брехунець,признавайтесь?  _________________ veni, vedi, vici |
|
| Догори |
|
 |
ntis Срібний Учасник

|
Написане: вівторок вересня 18, 2007 21:46 Тема повідомлення: |
|
|
Угу, шас тобі всі зізнаються...прям так
Просто є різниця між "брехати" і "казати правду, тільки правду, але не всю".
На цьому форумі "брехунців" немає...я сподіваюся...тимпаче,що це можна виправити
А от в рос.мові є поняття "лгать" и "врать" - вони якось відрізняються, чи це просто синоніми для однотипних ситуацій? _________________ Все буде добре!
 |
|
| Догори |
|
 |
ntis Срібний Учасник

|
Написане: неділя липня 20, 2008 11:32 Тема повідомлення: |
|
|
Згадався один вислів "Правдой душу не излечишь"...
(М.Горький "На дне") _________________ Все буде добре!
 |
|
| Догори |
|
 |
sakhnik Учасник

|
Написане: понеділок липня 21, 2008 9:10 Тема повідомлення: |
|
|
А ще формально неможливо зізнатися у тому, що ти — брехун. Це відомий прикол. Якщо ти й справді брехун, то в цьому випадку говориш істину. І навпаки, якщо ти завжди чесний, то зараз зізнаєшся у протилежному
Якщо ж відверто, то буває. _________________ Життя — це диво! Тільки вперед: sakhnik@jabber.kiev.ua |
|
| Догори |
|
 |
Dmytro адмін

З нами з: 28.02.07 Вік: 26 Повідомлень: 213 Звідки: Київ/Миколаїв, Україна
|
Написане: середа липня 23, 2008 11:35 Тема повідомлення: |
|
|
Всі брешуть. Питання лише в тому, як часто. Я думаю, що варто намагатись казати правду в більшості випадків, тоді коли ти нарешті злукавиш - всі повірять  |
|
| Догори |
|
 |
From Mars Учасник

|
Написане: понеділок грудня 08, 2008 18:23 Тема повідомлення: |
|
|
Думаю, брехня була, є і завжди буде. Це частина нашого повсякденного життя, і якщо вона досі не викорінилась впродовж всієї людської історії (хоча нам всім і повторяли змалку купу раз, що 'дурити - погано'), то, мабуть, так воно і має бути. Якщо розглядати світ по теорії еволюції, то, навпаки, хороші брехуни є значно пристосованіші до життя та мають більше шансів 'вижити', аніж інші. Я не кажу, що брехня - стержень розвитку, що чесним людям на Землі не місце чи щось в цьому роді, але просто від неї (брехні) нікуди не дітись... Хіба життя стало б краще, коли б мама завжди чесно признавалась дитині, що в зубного лікаря їй буде дуже боляче? що її померла кішечка не потрапить в Рай для домашніх улюбленців, а просто згниє в землі? що в дорослому житті в неї буде купа-купа проблем, що світ несправедливий і що, взагалі, якою нафіг баляриною вона колись стане?
Ну хіба не так? _________________ Sometimes I feel like talking to myself. And you? |
|
| Догори |
|
 |
|
|
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете голосувати у цьому форумі You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
|