|
Український форум Музика, література, культура, подорожі, політика, життя українців в Україні та за кордоном
|
| Попередня тема :: Наступна тема |
| Автор |
Повідомлення |
Levko Гість

|
Написане: середа серпня 05, 2009 10:22 Тема повідомлення: Всеукраїнський дитячий літературний конкурс "Україна - |
|
|
Запрошую всіх охочих завітати на мій авторський сайт для дітей українською мовою "Левко" - http://levko.info/ Будемо вам раді.
Особливо хочу наголосити про Всеукраїнський дитячий літературний інтернет-конкурс "Україна - це я!". В конкурсі можуть брати участь літературні твори дітей, написані у віці до 11 років включно.
Переможці отримають призи у чотирьох номінаціях:
- кращий прозовий твір на тему "Україна - це я!";
- кращий віршований твір на тему "Україна - це я!";
- приз читацьких симпатій за прозовий твір;
- приз читацьких симпатій за віршований твір.
Переможців у двох перших категоріях визначатиме професійні та відомі письменник і поет.
Переможців у двох останніх категоріях визначатимуть відвідувачі сайту шляхом голосування.
Обмежень за розміром творів НЕМАЄ!
Прохання надсилати надруковані твори дітей (з інформацією: ім'я, вік, повна поштова адреса батьків, повне ім'я батьків та фотографією маленького автора) за адресою: levko.info@i.ua
Твори набиратимуться та опубліковуватимуться на сайті з 1 серпня 2009 року по 1 травня 2010 року.
Шановні видавці!!! Якщо вас зацікавив наш літературний конкурс, просимо звертатися до нас з пропозиціями про співпрацю, на які ми радо відгукнемося. Чудова патріотична книжка дитячий літературних творів "Україна - це я!" стане не тільки вдалим доповненням домашньої бібліотеки читачів, а й приємним призом для наших переможців! Пишіть за адресою: levko.info@i.ua _________________ Бог є! Інакше, я б не народилася в Україні! |
|
| Догори |
|
 |
|
|
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете голосувати у цьому форумі You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
|