|
Український форум Музика, література, культура, подорожі, політика, життя українців в Україні та за кордоном
|
| Попередня тема :: Наступна тема |
| Автор |
Повідомлення |
Paritet Гість
|
Написане: п'ятниця червня 12, 2009 11:14 Тема повідомлення: Куріння в громадських місцях |
|
|
| 100 тисяч українців помирає щорічно від тютюнової залежності.За рік понад 500 000 підлітків вперше пробують закурити. Більшість із них стають тютюнозалежними. При таких тенденціях ми матимемо ситуацію, коли вік курців знизиться до 8 років, що підвищить смертність. Тютюн викликає більше ніж 25 хвороб, які становлять майже 75% структури смертності населення в Україні. Як Ви вважаєте, що нового, можна зробити в нелегкій боротьбі проти куріння? |
|
| Догори |
|
 |
Скіф Гість

|
Написане: вівторок вересня 08, 2009 23:15 Тема повідомлення: |
|
|
Гарно виховати дітей.
Я не маю слів, щоб змалювати як мене дратує паління у громадських місцях... Це ж заборонили! Слід було б жорстко карати правопорушників. По закону. |
|
| Догори |
|
 |
ntis Срібний Учасник

|
Написане: середа вересня 09, 2009 19:54 Тема повідомлення: |
|
|
Якщо чесно,жодного разу не бачила, як за куріння когось штрафували....на жаль((..
ммм...з вихованням - це, по-перше, важко і має бути не єдиним "впливом", а, по-друге, дається в знаки оточення людини та ситуації, що складаються в житті
(сама ж не курю і поки не тягне, майже "відучила" маму) _________________ Все буде добре!
 |
|
| Догори |
|
 |
Скіф Гість

|
Написане: середа вересня 09, 2009 20:40 Тема повідомлення: |
|
|
В ідеалі слід було б виховати незалежну особистість. Здатну критично ставитися до того, що їй пропонує оточення. Я згоден, це важко.
А як ваші друзі-курці ставляться до своєї залежності
Більшість моїх - виправдовується. Ще б пак, не хочеться визнавати свою залежність від сухого листя... |
|
| Догори |
|
 |
ntis Срібний Учасник

|
Написане: четвер вересня 10, 2009 23:19 Тема повідомлення: |
|
|
не просто незалежну....
незалежні люди самі вирішують, що їм робити, захочуть - закурять, захочуть - ні...
скоріше,тре’ виховувати самосвідомих особистостей, яким би не просто забороняли курити, а які самі б не хотіли брати цигарку до рук, навіть якщо їм пропонували б чи вмовляли, щоб вони не бачили сенсу в цьому процесі....=)
хто як) у мну таких не дуж багато....це як в універ перейшла,то там побільшало...хтось визнає: "ну да,курю,и что?..", багато піплів не вважають це як шось таке аж сильно погане, мотивуючи себе "підтримкою стосунків з іншими курящими", а-ля: "за компанію".. _________________ Все буде добре!
 |
|
| Догори |
|
 |
Dmytro адмін

З нами з: 28.02.07 Вік: 26 Повідомлень: 213 Звідки: Київ/Миколаїв, Україна
|
Написане: субота вересня 12, 2009 23:06 Тема повідомлення: |
|
|
У нас в нашій команді на роботі курить тільки одна людина, і то не надто активно, 2-3 цигарки за весь день. Мене більше турбує що я не можу надовго відкрити вікно в квартирі, бо курять скрізь: зправа, зліва, нагорі, внизу. Не будинок, а курильня якась Насправді, "аромат" цигарок дуже неприємний. Чому я маю це нюхати? Дуже шкода що немає жорстких законів, що б обмежували куріння у громадських місцях. |
|
| Догори |
|
 |
|
|
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете голосувати у цьому форумі You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|