Український форум Український форум
Музика, література, культура, подорожі, політика, життя українців в Україні та за кордоном

ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   ГрупиГрупи   Галерея АватарівГалерея Аватарів    ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

Куріння в громадських місцях

Нова тема   Відповісти    Український форум -> Життя в Україні та світі -> Розмови на будь-які теми
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
Paritet
Гість

Вік: 21

ПовідомленняНаписане: п'ятниця червня 12, 2009 11:14    Тема повідомлення: Куріння в громадських місцях Відповісти цитуючи

100 тисяч українців помирає щорічно від тютюнової залежності.За рік понад 500 000 підлітків вперше пробують закурити. Більшість із них стають тютюнозалежними. При таких тенденціях ми матимемо ситуацію, коли вік курців знизиться до 8 років, що підвищить смертність. Тютюн викликає більше ніж 25 хвороб, які становлять майже 75% структури смертності населення в Україні. Як Ви вважаєте, що нового, можна зробити в нелегкій боротьбі проти куріння?
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail
Скіф
Гість

ПовідомленняНаписане: вівторок вересня 08, 2009 23:15    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Гарно виховати дітей.

Я не маю слів, щоб змалювати як мене дратує паління у громадських місцях... Це ж заборонили! Слід було б жорстко карати правопорушників. По закону.
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail
ntis
Срібний Учасник

Вік: 18

ПовідомленняНаписане: середа вересня 09, 2009 19:54    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Якщо чесно,жодного разу не бачила, як за куріння когось штрафували....на жаль((..

ммм...з вихованням - це, по-перше, важко і має бути не єдиним "впливом", а, по-друге, дається в знаки оточення людини та ситуації, що складаються в житті

(сама ж не курю і поки не тягне, майже "відучила" маму)

Догори
Скіф
Гість

ПовідомленняНаписане: середа вересня 09, 2009 20:40    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

В ідеалі слід було б виховати незалежну особистість. Здатну критично ставитися до того, що їй пропонує оточення. Я згоден, це важко.

А як ваші друзі-курці ставляться до своєї залежності Question
Більшість моїх - виправдовується. Ще б пак, не хочеться визнавати свою залежність від сухого листя...
Догори
ntis
Срібний Учасник

Вік: 18

ПовідомленняНаписане: четвер вересня 10, 2009 23:19    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

не просто незалежну....
незалежні люди самі вирішують, що їм робити, захочуть - закурять, захочуть - ні...
скоріше,тре’ виховувати самосвідомих особистостей, яким би не просто забороняли курити, а які самі б не хотіли брати цигарку до рук, навіть якщо їм пропонували б чи вмовляли, щоб вони не бачили сенсу в цьому процесі....=)
хто як) у мну таких не дуж багато....це як в універ перейшла,то там побільшало...хтось визнає: "ну да,курю,и что?..", багато піплів не вважають це як шось таке аж сильно погане, мотивуючи себе "підтримкою стосунків з іншими курящими", а-ля: "за компанію"..

Догори
Dmytro
адмін

Вік: 26

ПовідомленняНаписане: субота вересня 12, 2009 23:06    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

У нас в нашій команді на роботі курить тільки одна людина, і то не надто активно, 2-3 цигарки за весь день. Мене більше турбує що я не можу надовго відкрити вікно в квартирі, бо курять скрізь: зправа, зліва, нагорі, внизу. Не будинок, а курильня якась Sad Насправді, "аромат" цигарок дуже неприємний. Чому я маю це нюхати? Дуже шкода що немає жорстких законів, що б обмежували куріння у громадських місцях.
Догори
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Український форум -> Життя в Україні та світі -> Розмови на будь-які теми Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Сторінка 1 з 1

Перейти до:  
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі
You can attach files in this forum
You can download files in this forum