|
Український форум Музика, література, культура, подорожі, політика, життя українців в Україні та за кордоном
|
| Попередня тема :: Наступна тема |
| Автор |
Повідомлення |
MonteKristo Учасник

|
Написане: понеділок вересня 21, 2009 19:30 Тема повідомлення: |
|
|
| Dmytro написав: | Оце нічого собі!!! Як називається цей шушпанчеґ? Класна тварина. Одразу посмішку викликає
Доречі, наш кіт став сьогодні чемпіоном на виставці. Так би мовити, розпочав свою кар'єру. Тепер кицьок до нього буде багато ходити  |
Це морськак свинка
Одразу видно, що породиста кицька  |
|
| Догори |
|
 |
Dmytro адмін

З нами з: 28.02.07 Вік: 26 Повідомлень: 213 Звідки: Київ/Миколаїв, Україна
|
Написане: понеділок вересня 21, 2009 22:06 Тема повідомлення: |
|
|
| Прикольна свинка. Я одного разу клітку з такою ось свинкою у підземному переході бачив. Але натовп там був страшний, і я не зміг спитати хто то такий був. Тепер знаю %) |
|
| Догори |
|
 |
MonteKristo Учасник

|
Написане: понеділок грудня 21, 2009 17:37 Тема повідомлення: |
|
|
Це теж мій домашній улюбленець  |
|
| Догори |
|
 |
Dmytro адмін

З нами з: 28.02.07 Вік: 26 Повідомлень: 213 Звідки: Київ/Миколаїв, Україна
|
Написане: понеділок грудня 21, 2009 18:19 Тема повідомлення: |
|
|
| Добре, мабуть, мати будиночок із засніженим деревом усередині, на якому сидить улюбленець. |
|
| Догори |
|
 |
MonteKristo Учасник

|
Написане: четвер грудня 24, 2009 12:40 Тема повідомлення: |
|
|
| Dmytro написав: | | Добре, мабуть, мати будиночок із засніженим деревом усередині, на якому сидить улюбленець. |
Та ні, він живе за вікном, але все одно улюбленець  |
|
| Догори |
|
 |
|
|
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете голосувати у цьому форумі You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|