Український форум Український форум
Музика, література, культура, подорожі, політика, життя українців в Україні та за кордоном

ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   ГрупиГрупи   Галерея АватарівГалерея Аватарів    ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

Я - українка, а ти?
Перейти до сторінки назад  1, 2

Нова тема   Відповісти    Український форум -> Українська мова
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
ntis
Срібний Учасник

Вік: 17

ПовідомленняНаписане: понеділок лютого 11, 2008 13:31    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

А мені аватар))

Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail
Ukraine
Гість

Вік: 16

ПовідомленняНаписане: понеділок квітня 14, 2008 15:13    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Усім добрий день! Я, звісно ж, Українець. Приємно познайомитись, люди!
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail
ntis
Срібний Учасник

Вік: 17

ПовідомленняНаписане: понеділок квітня 14, 2008 16:55    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

ПРивітики!!!!!!))
Якщо не секрет, ти як цей форум знайшов?
Шукаючи щось українське,га??))

Догори
GloriousNation
Гість

ПовідомленняНаписане: понеділок грудня 22, 2008 20:10    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Я українка...я живу не політичним, а духовним життям своєї країни...це набагато краще, ніж спостерігати за цими покусаними баранами політиками!
Into my little world _______________________________________
glory to Ukraine!!!
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
UkrGirl
Гість

Вік: 30

ПовідомленняНаписане: понеділок лютого 16, 2009 18:48    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

І я українка!Smile Хоча виховувалась та зростала в російськомовній сім'ї, та й зараз моє оточення російськомовне. А я от на укр форуми полізлаSmile - чогось мені так цікаво стало спілкуватися українською, добре що я нею володію зі школи. Я от подумала, ну якщо вже ми живемо на Україні, то як ми можемо не знати її мови? Мову потрібно вчити, незважаючи ні на що. Коли людина приїздить до Англії, вона хоче-не хоче, а англійську вивчає. Так само до Німеччини. А скільки українців знає свою рідну мову? А скільки хоча б розуміє її?... Сумно, друзі, сумно...
Догори
Яринка-українка
Гість

ПовідомленняНаписане: середа березня 18, 2009 22:29    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

UkrGirl написав:
І я українка!Smile Хоча виховувалась та зростала в російськомовній сім'ї, та й зараз моє оточення російськомовне. А я от на укр форуми полізлаSmile - чогось мені так цікаво стало спілкуватися українською, добре що я нею володію зі школи. Я от подумала, ну якщо вже ми живемо на Україні, то як ми можемо не знати її мови? Мову потрібно вчити, незважаючи ні на що. Коли людина приїздить до Англії, вона хоче-не хоче, а англійську вивчає. Так само до Німеччини. А скільки українців знає свою рідну мову? А скільки хоча б розуміє її?... Сумно, друзі, сумно...

Ой, дівчинко, про що ти кажеш? Хіба тут сумно, тут рюмсати хочеться! Маю зізнатися, я сама колись говорила виключно російською, але батьки мої корені українці. Я думаю, що ця проблема актуальна і зараз, адже ми просто не бачимо і не чуємо справжньої української мови. От і я колись почувши російську увібрала її в себе, бо мала змогу чути лишень суржик. Але все ж таки я "прозріла" і позбулася повністю зайвого акценту. І зараз бажаю цього ж усім українцям, адже украйнська мова - щира, гарна і справжня. Якщо не знали, доводжу до відома українська мова займає друге місце серед усіх мов світу за милозвучністю і поступається лишень італійській! Робіть висновки самі. . .

Що хоч спинись і з Богом говори.
Догори
Скіф
Гість

Вік: 21

ПовідомленняНаписане: вівторок вересня 08, 2009 21:51    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Вітаю!
Що це за тема така, що ніхто у ній не свариться? Певно, Україна об'єднує! Smile

Звісно, я українець. Хтось із моїх предків - поляк, хтось - росіянин, хтось - українець... Але я усвідомлюю себе саме останнім, себто, українцем.

І саме як українцю мені приємно, що я знайшов такий гарний форум Smile
Догори
NELson
Гість

Вік: 16

ПовідомленняНаписане: субота січня 30, 2010 1:20    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Звчайно я УКРАЇНЕЦЬ!!!! Я ще й ПАТРІОТ!!!!! Як можна не любити свою другу неньку - Україну, якщо ти виріс у полях, серед мальовничих пейзажів.....виріс там, де панує запах волошок.....де відтінки заходів сонця - неповторні....а слова, які линуть з вуст людей - наймилозвучніші.....
Догори
MonteKristo
Учасник

ПовідомленняНаписане: середа лютого 03, 2010 20:55    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Мертвий форум... Sad
Догори
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Український форум -> Українська мова Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Перейти до сторінки назад  1, 2
Сторінка 2 з 2

Перейти до:  
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі
You can attach files in this forum
You can download files in this forum