|
Український форум Музика, література, культура, подорожі, політика, життя українців в Україні та за кордоном
|
| Попередня тема :: Наступна тема |
| Автор |
Повідомлення |
ntis Срібний Учасник

|
Написане: понеділок лютого 11, 2008 13:31 Тема повідомлення: |
|
|
А мені аватар)) _________________ Все буде добре!
 |
|
| Догори |
|
 |
Ukraine Гість

З нами з: 14.04.08 Вік: 16 Повідомлень: 1 Звідки: Україна, Донецька область
|
Написане: понеділок квітня 14, 2008 15:13 Тема повідомлення: |
|
|
| Усім добрий день! Я, звісно ж, Українець. Приємно познайомитись, люди! |
|
| Догори |
|
 |
ntis Срібний Учасник

|
Написане: понеділок квітня 14, 2008 16:55 Тема повідомлення: |
|
|
ПРивітики!!!!!!))
Якщо не секрет, ти як цей форум знайшов?
Шукаючи щось українське,га??)) _________________ Все буде добре!
 |
|
| Догори |
|
 |
GloriousNation Гість

|
Написане: понеділок грудня 22, 2008 20:10 Тема повідомлення: |
|
|
Я українка...я живу не політичним, а духовним життям своєї країни...це набагато краще, ніж спостерігати за цими покусаними баранами політиками! _________________ Words like violence
Break the silence
Come crashing in
Into my little world _______________________________________
glory to Ukraine!!! |
|
| Догори |
|
 |
UkrGirl Гість
|
Написане: понеділок лютого 16, 2009 18:48 Тема повідомлення: |
|
|
І я українка! Хоча виховувалась та зростала в російськомовній сім'ї, та й зараз моє оточення російськомовне. А я от на укр форуми полізла - чогось мені так цікаво стало спілкуватися українською, добре що я нею володію зі школи. Я от подумала, ну якщо вже ми живемо на Україні, то як ми можемо не знати її мови? Мову потрібно вчити, незважаючи ні на що. Коли людина приїздить до Англії, вона хоче-не хоче, а англійську вивчає. Так само до Німеччини. А скільки українців знає свою рідну мову? А скільки хоча б розуміє її?... Сумно, друзі, сумно... |
|
| Догори |
|
 |
Яринка-українка Гість
|
Написане: середа березня 18, 2009 22:29 Тема повідомлення: |
|
|
| UkrGirl написав: | І я українка! Хоча виховувалась та зростала в російськомовній сім'ї, та й зараз моє оточення російськомовне. А я от на укр форуми полізла - чогось мені так цікаво стало спілкуватися українською, добре що я нею володію зі школи. Я от подумала, ну якщо вже ми живемо на Україні, то як ми можемо не знати її мови? Мову потрібно вчити, незважаючи ні на що. Коли людина приїздить до Англії, вона хоче-не хоче, а англійську вивчає. Так само до Німеччини. А скільки українців знає свою рідну мову? А скільки хоча б розуміє її?... Сумно, друзі, сумно... |
Ой, дівчинко, про що ти кажеш? Хіба тут сумно, тут рюмсати хочеться! Маю зізнатися, я сама колись говорила виключно російською, але батьки мої корені українці. Я думаю, що ця проблема актуальна і зараз, адже ми просто не бачимо і не чуємо справжньої української мови. От і я колись почувши російську увібрала її в себе, бо мала змогу чути лишень суржик. Але все ж таки я "прозріла" і позбулася повністю зайвого акценту. І зараз бажаю цього ж усім українцям, адже украйнська мова - щира, гарна і справжня. Якщо не знали, доводжу до відома українська мова займає друге місце серед усіх мов світу за милозвучністю і поступається лишень італійській! Робіть висновки самі. . . _________________ ...Усе,як є - дорога, явори,
Усе моє, все зветься - Україна.
Така краса висока і нетлінна,
Що хоч спинись і з Богом говори. |
|
| Догори |
|
 |
Скіф Гість

|
Написане: вівторок вересня 08, 2009 21:51 Тема повідомлення: |
|
|
Вітаю!
Що це за тема така, що ніхто у ній не свариться? Певно, Україна об'єднує!
Звісно, я українець. Хтось із моїх предків - поляк, хтось - росіянин, хтось - українець... Але я усвідомлюю себе саме останнім, себто, українцем.
І саме як українцю мені приємно, що я знайшов такий гарний форум  |
|
| Догори |
|
 |
NELson Гість
З нами з: 30.01.10 Вік: 16 Повідомлень: 3 Звідки: Вінницька обл. м. Бар
|
Написане: субота січня 30, 2010 1:20 Тема повідомлення: |
|
|
| Звчайно я УКРАЇНЕЦЬ!!!! Я ще й ПАТРІОТ!!!!! Як можна не любити свою другу неньку - Україну, якщо ти виріс у полях, серед мальовничих пейзажів.....виріс там, де панує запах волошок.....де відтінки заходів сонця - неповторні....а слова, які линуть з вуст людей - наймилозвучніші..... |
|
| Догори |
|
 |
MonteKristo Учасник

|
Написане: середа лютого 03, 2010 20:55 Тема повідомлення: |
|
|
Мертвий форум...  |
|
| Догори |
|
 |
|
|
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете голосувати у цьому форумі You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|