| Попередня тема :: Наступна тема |
| Автор |
Повідомлення |
Dmytro адмін

З нами з: 28.02.07 Вік: 26 Повідомлень: 213 Звідки: Київ/Миколаїв, Україна
|
Написане: четвер квітня 05, 2007 1:07 Тема повідомлення: розпуск Ради |
|
|
Цікаво мені, чим закінчиться протистояння між депутатами і президентом. Чи будуть нові вибори, чи соціалісти переможуть і це все виявиться звичайним пшиком... Цікаво було б, мабуть опинитись в цій країні раптом десь 1 червня і побачити, чи є вже в Україні новий парламент. |
|
| Догори |
|
 |
nadine Гість
|
Написане: четвер травня 10, 2007 14:41 Тема повідомлення: |
|
|
А чого саме 1 червня? Мені кожного дня прикольно. Прокинулась вранці, подивилася, чи флаг України на місці і вже радісно на серці, що ми поки ще Україна..
Респект |
|
| Догори |
|
 |
Ассоль адмін

|
Написане: понеділок травня 14, 2007 14:43 Тема повідомлення: |
|
|
А мені вже навіть не смішно, бо ситуація таки безглузда. Просто сором, що таке коїться. Один одного лають, а прикриваються Конституцією, та кожен на свій лад її тлумачить. Може вже варто створити ціле міністерство з тлумачення основного державного закону????
Кому як вигідно, так і перекручують, і головне - що все заради неньки-України, заради людей.
Соромно. Не поділять владу ніяк... |
|
| Догори |
|
 |
Polak Гість
|
Написане: понеділок травня 14, 2007 15:25 Тема повідомлення: |
|
|
Та розстріляйте вже їх! Це ж кримінальні групи, що захопили владу й не можуть поділити награбоване, хоча часами варто вам пишатися з української мафії.  |
|
| Догори |
|
 |
Dmytro адмін

|
Написане: вівторок травня 15, 2007 15:33 Тема повідомлення: |
|
|
| У нас люди дуже пишаються саме тим що всі питання вирішуються мирним шляхом. Якщо хтось почне стріляти - буде хаос, а це ще гірше. Групи безперечно кримінальні, але мабуть це є поступовим процесом розвитку суспільства. Суспільство заслуговує на правителів яких воно обирає. А в Польщі уряд та парламент менше залежать від промислових груп?? |
|
| Догори |
|
 |
Polak Гість
|
Написане: понеділок травня 21, 2007 16:54 Тема повідомлення: |
|
|
| У Польщі влада не так залежить від промислових груп (тобто, міг бим сказати, що олігархії у нас не існєє). Усі партії мають яскраво виражену ідеологію та мету, а у Вас то схоже на боротьбу кланів, які не дають жодних надій людям... |
|
| Догори |
|
 |
Dmytro адмін

|
Написане: четвер травня 24, 2007 11:18 Тема повідомлення: |
|
|
| Polak написав: | | У Польщі влада не так залежить від промислових груп (тобто, міг бим сказати, що олігархії у нас не існєє). Усі партії мають яскраво виражену ідеологію та мету, а у Вас то схоже на боротьбу кланів, які не дають жодних надій людям... |
Просто не віриться що таке може бути... Я завжди вважав що бізнес дуже тісно пов'язаний з політикою. Я дуже радий що в Польщі партії ґрунтуються на ідеології, а не так як в нас. А в нас навіть комуністи, яким, здавалось би, без ідеології нікуди, обслуговують інтереси фінансових кланів. |
|
| Догори |
|
 |
западінець Постійний Учасник

|
Написане: вівторок вересня 11, 2007 1:15 Тема повідомлення: |
|
|
| Мені здається,що всі втомилися від цієї політики і наступна ВР не стане чудом для нас...жалко,що "помаранчева" даром пройшла,а тоб зараз не було б стільки сміття в нашій хаті |
|
| Догори |
|
 |
Dmytro адмін

|
Написане: вівторок вересня 11, 2007 11:13 Тема повідомлення: |
|
|
| Можливо, і втомилися, але припустити щоб в країні хазяйнували бандити - все одно не можна. Хто сказав що буде легко? Помаранчева революція все одно дала свої плоди, і вони дуже непогані. Більшість обіцянок, які дав Ющенко коли йшов у президенти, він виконав. А в те що всі одразу стануть багатими і в те що Україну одразу візьмуть у Євросоюз я не вірив ніколи, тому реально великого розчарування я зовсім не відчуваю. Так, все могло піти краще якби "голубі" не здобули владу, але все могло бути і набагато гірше. А тут в нас є ще один шанс - ці позачергові вибори. Чому би ним не скористатись? |
|
| Догори |
|
 |
западінець Постійний Учасник

|
Написане: вівторок вересня 11, 2007 12:21 Тема повідомлення: |
|
|
Так плоди є але вони не помаранчеві,а ще зелені Головне щоб любі друзі вже нарешті не сварилися....В любовному трикутнику Ющенко-Тимошенко-Янукович один кут мусе бути тупим....побачим як все складеться |
|
| Догори |
|
 |
|