| Попередня тема :: Наступна тема |
| Автор |
Повідомлення |
западінець Постійний Учасник

|
Написане: понеділок вересня 10, 2007 22:41 Тема повідомлення: Що таке Крим? |
|
|
| Українським Крим можна назвати тільки за тереторіальною ознакою...Що робити,які будуть пропозиції? |
|
| Догори |
|
 |
Dmytro адмін

З нами з: 28.02.07 Вік: 26 Повідомлень: 213 Звідки: Київ/Миколаїв, Україна
|
Написане: понеділок вересня 10, 2007 22:44 Тема повідомлення: |
|
|
Краще за все залишити як є і не робити гірше Ще можна створювати економічні, насамперед, умови для переселення туди людей з заходу та півночі щоб трохи змазати "контингент" і щоб направленість півострова не буда одностайною. Головне робити все, щоб не втратити його коли вже він дістався Україні... |
|
| Догори |
|
 |

|
Написане: понеділок вересня 10, 2007 23:08 Тема повідомлення: |
|
|
| Куда там втратити я ще хотів би щось приєднати...))))Хрущов гарний дятько,ми самі нічого собі не завоювали,але такі гарні,що нам все дарять.... |
|
| Догори |
|
 |
Dmytro адмін

|
Написане: понеділок вересня 10, 2007 23:10 Тема повідомлення: |
|
|
Це точно... От би нам хтось ще щось подарував. Мені озеро Байкал подобається, наприклад... І Урал - то спокон віку українські землі  |
|
| Догори |
|
 |

|
Написане: вівторок вересня 11, 2007 0:38 Тема повідомлення: |
|
|
| Проблему створює база російського ЧФ,без неї булоби набагато краще....Мого друга батьки мають готель в Алупці,так він каже,що половину жителів криму мають і укр і рос паспорти,хіба це нормально?А проблема з кримськими татарами,можлива друга чечня на Україні? |
|
| Догори |
|
 |
Dmytro адмін

|
Написане: вівторок вересня 11, 2007 10:42 Тема повідомлення: |
|
|
| Все можливо, і друга чечня також. Гори тому сприяють. Коли ми були в Криму у наших знайомих - дуже сильно намагались не говорити про політику, тому що були впевнені що посваримось. На щастя, пощастило і ніхто не торкнувся цієї теми. |
|
| Догори |
|
 |

|
Написане: вівторок вересня 11, 2007 12:15 Тема повідомлення: |
|
|
Як відпочивалось? |
|
| Догори |
|
 |
Dmytro адмін

|
Написане: вівторок вересня 11, 2007 16:15 Тема повідомлення: |
|
|
Відмінно !! Але мало. В мене був усього лише тиждень. Хоча дочка з дружиною були там вдвічі більше. Були під Феодосією в селищі Приморське. Дуже гарне місце. Скрізь затишно, люди привітні, море - супер, немає великих галасливих "тусовок", ціни набагато нижчі ніж у Києві. У квартирі, де ми винаймали кімнату, були всі зручності... Коротше кажучи, якщо їхати з маленькою дитиною - кращого місця я б не вигадав. Ще ми їздили у Карадазький заповідник на Біостанцію. Там - просто справжня краса. І ще дельфіни дуже сподобались там у дельфінарії. Коротше кажучи, відпочинок вдавсь. Тільки тепер ще хочеться відпустки.  |
|
| Догори |
|
 |
ntis Срібний Учасник

|
Написане: вівторок вересня 11, 2007 17:07 Тема повідомлення: |
|
|
| Цитата: | | От би нам хтось ще щось подарував |
Взагалі ж українські етнічні землі знаходяться і поза нашим сучасним кордоном, так шо ще не все втрачено!) )) _________________ Все буде добре!
 |
|
| Догори |
|
 |
Dmytro адмін

|
Написане: вівторок вересня 11, 2007 22:31 Тема повідомлення: |
|
|
Так... в Сибіру багато українців мешкає. Ще на далекому сході. А Кубань - взагалі майже Україна  |
|
| Догори |
|
 |
ntis Срібний Учасник

|
Написане: вівторок вересня 11, 2007 23:14 Тема повідомлення: |
|
|
Ой, була б в мене карта в електронному варіанті, я б вам етнічні землі показала...їх же купа, шо малих, шо великих
Та прикол в тому, що і в нас не суцільні етнічні наші землі. На сході російські... _________________ Все буде добре!
 |
|
| Догори |
|
 |

|
Написане: вівторок вересня 11, 2007 23:44 Тема повідомлення: |
|
|
| Мені здається,що Крим не тільки курорт,але й сстратегічно важлива територія,жалко,що в нас флот-концервні банки.....Я пишу в загальному.А що там сталось з тим нещасним підводним човном "Запоріжжя",його вже продали чи ще ні,хто знає? |
|
| Догори |
|
 |
Dmytro адмін

|
Написане: середа вересня 12, 2007 0:30 Тема повідомлення: |
|
|
| Спочатку хотіли полагодити батареї (без них він тільки по поверхні може плавати). Купили, витратили купу грошей, а вони не підійшли за розміром. Тепер начебто вирішили продати щоб далі не соромитись. |
|
| Догори |
|
 |

|
Написане: середа вересня 12, 2007 15:12 Тема повідомлення: |
|
|
| Хоч посміятись можна....Ееее,нетреба нам того флоту.В Камеруні його теж нема,а ми що кращі?! |
|
| Догори |
|
 |
|