Український форум Український форум
Музика, література, культура, подорожі, політика, життя українців в Україні та за кордоном

ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   ГрупиГрупи   Галерея АватарівГалерея Аватарів    ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

Я - українка, а ти?
Перейти до сторінки 1, 2  далі

Нова тема   Відповісти    Український форум -> Українська мова
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
ntis
Срібний Учасник

Вік: 18

ПовідомленняНаписане: неділя серпня 05, 2007 22:19    Тема повідомлення: Я - українка, а ти? Відповісти цитуючи

Шукала підходящу тему, та думаю, що ця підходить.
Пропоную вашій увазі відео, яке дійсно пробуджує в українці почуття і заставляє задуматися - чи українець я?!
Просто клас, подивіться - не пошкодуєте.
http://www.youtube.com/watch?v=5uuMpenF3mY
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail
Dmytro
адмін

Вік: 26

ПовідомленняНаписане: понеділок серпня 06, 2007 12:02    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Кліп справді класний Smile

Мені сподобалось це:

Цитата:
Я болею за "Динамо", за Кличко и Клочкову. Я видел эту землю из иллюминатора Боинга, но я вернулся. Мне не нужны неоновые города и силиконовые женщины. Я не буду жить там, где улицы без имен, а люди без отчеств. Я останусь здесь. Здесь земля еще не остыла от огня, и еще не стерлись на плитах имена незабытых предков. Здесь девушки читают в метро и пишут стихи на парах по термодинамике. Здесь на деньгах поэты, а не президенты. Здесь шутят смешно и улыбаются честно. Из сердца не вычеркнуть пятую графу. Я - украинец.

Я люблю узкие улицы Львова и Харьковские проспекты. Мне стали родными беззаботная Одесса, деловитый Донецк и легендарная Полтава. Я не верю патриотам на трибунах, но верю патриотам в окопах. Я верю в эту страну: я доверяю этому воздуху - он держит купол, этим горам - они держат страховку, этим людям - они держат слово. Я люблю стук каблучков по плитке Крещатика, скрип снега в Карпатах и шуршание крымской гальки. Мне никогда не забыть украинской колыбельной и поцелуя на Андреевском.

А еще: мне часто снится необъятное небо и поле подсолнухов. И мой сын родится здесь. Я - украинец!

Знайшов колись давно на ру-дошці в "українській" темі. Хоча це маленьке оповідання і російською, але все-таки воно українське.
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail
Cutie
Гість

ПовідомленняНаписане: понеділок серпня 06, 2007 18:40    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

В гостях добре, а вдома сало свіже... Very Happy
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Ассоль
адмін

ПовідомленняНаписане: п'ятниця серпня 10, 2007 19:25    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

До речі, про сало Smile
Хтось знає, як його краще готувати?
Маю на увазі підчеревину, з м'ясними прослойками... ням-ням...
Пробувала різне сало, а от як його самій зробити??? Rolling Eyes
Знаю, можна запікати в духовці, але воно може пересмажитись, буде сухим, і ще й смальцю багато розтане...
Догори
западінець
Постійний Учасник

Вік: 23

ПовідомленняНаписане: вівторок вересня 11, 2007 0:51    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

А я українець,приєммно познайомитись)
Щодо сала,то наприклад я його їсти не можу,а як чую,що його ще з шоколадом їдять,бее
Догори
Dmytro
адмін

ПовідомленняНаписане: вівторок вересня 11, 2007 11:07    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Моя дружина дуже смачно робить смажений у духовці підчеревок. Сало коли він смажиться стає дуже м'яким і смачним, а м'ясо - робить його не таким занадто жирним як звичайне сало. Коротше кажучи, ням-ням Wink
Догори
западінець
Постійний Учасник

Вік: 23

ПовідомленняНаписане: вівторок вересня 11, 2007 12:43    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Не повірю поки сам не попробую Smile
Догори
Dmytro
адмін

ПовідомленняНаписане: середа вересня 12, 2007 0:57    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Це, звичайно, не найкорисніша їжа, але іноді дуже хочеться чогось такого Smile А ще сало дуже добре коли засолене і з чорним хлібом. Теж хочеться не часто, але коли воно є - то мені відмовитись від того "українського снікерсу" просто неможливо. Smile
Догори
ntis
Срібний Учасник

ПовідомленняНаписане: субота вересня 29, 2007 20:08    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Ще от про українське...
Знайшла цікавенький сайт, поділитеся враженнями??
http://abetka.ukrlife.org/slovo.htm

Догори
Ассоль
адмін

ПовідомленняНаписане: субота вересня 29, 2007 20:46    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Гарні листівки!
Можна на аватарки пустити Smile
Догори
Ассоль
адмін

ПовідомленняНаписане: субота вересня 29, 2007 20:56    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

А якщо серйозно - прикольний сайт!
Скільки всьго! І казки, і загадки, і приказки, і лічилки!
Нам таких проектів треба побільше thumright
Догори
ntis
Срібний Учасник

ПовідомленняНаписане: субота вересня 29, 2007 21:54    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Угу, тільки єдине, шо особисто я поки можу - це шукати отакі сайтики кльові!! І слухати ваші враження...

Догори
Gem
Срібний Учасник

ПовідомленняНаписане: понеділок жовтня 01, 2007 17:17    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Генеруй ідеї - а потім знаходь хто їх втілить Smile
Догори
Немо
Гість

Вік: 17

ПовідомленняНаписане: п'ятниця лютого 01, 2008 16:28    Тема повідомлення: Так Відповісти цитуючи

Ой..Як красиво...Дуже сподобався цей кліп Wink
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення AIM
Gem
Срібний Учасник

ПовідомленняНаписане: понеділок лютого 11, 2008 2:03    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

А мені сподобався твій підпис Smile
Догори
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Український форум -> Українська мова Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Перейти до сторінки 1, 2  далі
Сторінка 1 з 2

Перейти до:  
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі
You can attach files in this forum
You can download files in this forum