Український форум Український форум
Музика, література, культура, подорожі, політика, життя українців в Україні та за кордоном

ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   ГрупиГрупи   Галерея АватарівГалерея Аватарів    ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

Чого я хочу прямо вже?
Перейти до сторінки назад  1, 2, 3, 4

Нова тема   Відповісти    Український форум -> Життя в Україні та світі -> Розмови на будь-які теми
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
Ozhuna
Учасник

ПовідомленняНаписане: середа жовтня 24, 2007 2:12    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

А шо, усе так погано?
Подумай, що може бути гірше, і відпочинь.
А от гарна подруга - це супер.
До речі, вірить хто в жіночу дружбу?
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
ntis
Срібний Учасник

Вік: 18

ПовідомленняНаписане: середа жовтня 24, 2007 18:50    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Шо означає "гарного друга"??

Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail
Gem
Срібний Учасник

Вік: 26

ПовідомленняНаписане: четвер жовтня 25, 2007 0:49    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Гарного друга - який не осудить, вислухає, не буде читати лекції, підслухані десь мимоходом...
Друга, який мене зрозуміє, після розмови з яким впаде тягар...
Звісно, не на нього Smile
Друга, який просто зможе мовчати, коли треба мовчати, який відчує мій біль.
І якому допомогти змогла б і я...

В гарних подруг не вірю я чомусь Smile
Догори
ntis
Срібний Учасник

Вік: 18

ПовідомленняНаписане: четвер жовтня 25, 2007 17:22    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Якщо треба виговоритися,звертайся!!!
Я слухати дуж люблю...
А про подруг, то, якшо чесно, я не розумію чого ти так думаєш...життєвий досвід??

Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail
Lacrimosa
Постійний Учасник

Вік: 19

ПовідомленняНаписане: четвер листопада 01, 2007 21:39    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Ех...Я от хочу скачати пару альбомів чудового гурту Two witches,але ніде не можу знайти сайту,де можна скачати....Хник. Sad
Dmytro
адмін

ПовідомленняНаписане: четвер листопада 01, 2007 23:29    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Скажи назви альбомів, я постараюсь знайти.
Догори
Lacrimosa
Постійний Учасник

ПовідомленняНаписане: п'ятниця листопада 02, 2007 20:36    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Dmytro написав:
Скажи назви альбомів, я постараюсь знайти.

Embarassed Agony of the undead vampire, The vampire kiss, Eternal passion .-хоча б це....До речі,в цьому гурту раніше співала нинішня вокалістка Лакримози,якщо це комусь щось скаже)))

Dmytro
адмін

ПовідомленняНаписане: середа листопада 07, 2007 17:18    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Lacrimosa

Ось тут є посилання на досить багато їх альбомів. Треба буде качати з Рапідшари.
Догори
Марк
Постійний Учасник

ПовідомленняНаписане: середа листопада 07, 2007 19:53    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

А що таке Рапідшара?
Вперше чую... Embarassed

Lacrimosa
Постійний Учасник

ПовідомленняНаписане: середа листопада 07, 2007 22:18    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Сенкс,будем знати))))
Марк
Постійний Учасник

ПовідомленняНаписане: четвер листопада 15, 2007 15:23    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Цитата:
Agony of the undead vampire, The vampire kiss, Eternal passion

Знайшла щось?
Просто цікаво, бо так, цікавости ради, глянув, що воно таке, і нічого не знайшов!
До речі, а в тебе вся музика улюблена така?
Назви, бачу, "серйозні"...

Lacrimosa
Постійний Учасник

ПовідомленняНаписане: неділя грудня 16, 2007 16:57    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Хех,в мене багато улюбленої музики) Готика,дум, останнім часом починаю цікавитись творчістю такого гурту,як Depeche Mode.
Ассоль
адмін

ПовідомленняНаписане: субота січня 26, 2008 16:11    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Одна з моїх улюблених!!!!
Догори
bilochka
Гість

ПовідомленняНаписане: середа жовтня 28, 2009 18:13    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

чого хочеться? ну мабудь чогось тепленького))))) не важливо чи це буде їжа чи напій. точно не відмовилась б від чоловічого теплого тіла)))))))))))Коли вже увімкнуть опалення!!!!!!!!!!!!!!! Laughing
Догори
bilochka
Гість

ПовідомленняНаписане: середа жовтня 28, 2009 18:28    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

додому..................
Догори
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Український форум -> Життя в Україні та світі -> Розмови на будь-які теми Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Перейти до сторінки назад  1, 2, 3, 4
Сторінка 4 з 4

Перейти до:  
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі
You can attach files in this forum
You can download files in this forum