Український форум Український форум
Музика, література, культура, подорожі, політика, життя українців в Україні та за кордоном

ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   ГрупиГрупи   Галерея АватарівГалерея Аватарів    ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

НЕ БУДЬ БАЙДУЖИМ!!!

Нова тема   Відповісти    Український форум -> Новини
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
Aston
Гість

ПовідомленняНаписане: неділя червня 24, 2007 3:33    Тема повідомлення: НЕ БУДЬ БАЙДУЖИМ!!! Відповісти цитуючи

Були колись часи коли я поважав нашу міліцію... зараз я знаю чого вона варта...
13.06.07 в парку Погулянка було знайдено тіло вбитого хлопця 17 річного віку який проживав за адресою вул.Пасічна 57. 20 червня його тіло знайшли і міліція здійснила обхід усіх мешканців вулиці Пасічної (я теж живу на цій вулиці). За декілька днів я взнав що винуватим у цій справі хочуть зробити мого сусіда - Мар'яна який ТОВАРИШУВАВ З ПОТЕРПІЛИМ!!! Декілька слів про Мар'яна він молодший за мене (йому зараз 18 років), але можу сказати про нього - що він людина стримана і врівноважена, нераз я бігав з ним в футбол. Його батько є інвалідом і походить він з бідної сім'ї...
Проте ситуація склалася наступна - 13 числа в день трагедії загиблий здійснив дзвінок до Мар'яна (який виявився останнім) і заходив до нього додому щоб забрати борг в 60грн!!! після цього загиблого ніхто не бачив... До Мар'яна здійснили дзвінок (після виявлення тіла загиблого) з проханням прийти в Личаківський райвідділ і дати свідчення... Після цього Мар'ян вдома не зявлявся!!! весь час він перебував у Личаківському райвідділі...Це тривало декілька днів... нікого з рідних до нього не допускали...Потім здійснилася операція органами внутрішнього управління по відтворенню злочина - на камеру знімали як Мар'ян зізнавався у тому як він здійснював злочин. Для операції залучили манекен на якому Мар'ян демонстрував як він НАЧЕБТО вбивав потерпілого! Його мати мала можливість з ним перемовитися декількома словами через решітку УАЗіка коли його транспортували до слідчого ізолятору. Мати в нього питала - це ти зробив? - ні!, махав він головою... Ти підписав зізнання? - так... Тебе били? - так...
Друзі яким надали змогу поспілкуватися з ним розповіли мені наступне - що Мар'яна ,в райвідділі били мішком по голові!!!... зараз він втратив апетит і його нудить... Також друзям вдалося знайти приватного адвоката для нього!!! На засіданні суду Мар'ян заявив що відмовляється від своїх свідчень, тому що його змусили до них!!! наразі розгляд справи відкладено і розслідування триває... Зараз він перебуває у Личаківському райвідділі і буде переведений до слідчого ізолятора....
Жодних прямих доказів причетності Мар'яна до вбивства немає!!!
На мою думку міліція просто знайшла крайнього (бо крайнього знайти потрібно було в будь-якому випадку)!!! Вбивства траплялися і раніше, але жодне не набуло такого розголосу і таких заходів з боку міліції!!! Я переконаний у тому що Мар'ян є невиновний, бо знаю його практично з дитинства... Єдиною можливістю допомогти йому, я вважаю, є розголошення цієї справи у масси - це приверне увагу ЗМІ і не дозволить їм покарати невинного!!!
Отож, якщо ти небайдужий, то допоможи Мар'яну і розголосити цю історію - розповідай її усім знайомим, це не дозволить міліції чинити самосуддя!!!
Я є патріотом своєї держави і нехочу щоб так тривало й надалі і впевнений що спільними зусиллями нам вдасьтся досягти справедливості!!!
Про подальше розгортання справи я повідомлю!!!
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail
Ассоль
адмін

ПовідомленняНаписане: понеділок серпня 06, 2007 20:32    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Обов'язково повідомте, як йдуть справи!
Якщо хлопець не винен, то мабуть нічого в них не вийде.
А про "методи" роботи наших "органів" вже давно усім відомо Sad
Будем сподіватись на краще!
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Український форум -> Новини Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Сторінка 1 з 1

Перейти до:  
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum