Український форум Український форум
Музика, література, культура, подорожі, політика, життя українців в Україні та за кордоном

ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   ГрупиГрупи   Галерея АватарівГалерея Аватарів    ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

Що на сніданок?
Перейти до сторінки 1, 2, 3, 4  далі

Нова тема   Відповісти    Український форум -> Українська кухня
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
ntis
Срібний Учасник

Вік: 18

ПовідомленняНаписане: четвер серпня 09, 2007 19:00    Тема повідомлення: Що на сніданок? Відповісти цитуючи

Пропоную тут писати про те, хто чим снідає.
Варіантів - купа, але що їсте ви? Smile
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail
Dmytro
адмін

Вік: 26

ПовідомленняНаписане: п'ятниця серпня 10, 2007 11:54    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Як на мене, на сніданок можна їсти все. Хоча... суп або щось ще рідке краще смакує на обід. Вранці мені подобається їсти:
    вареники (їв сьогодні вареники Геркулес з капустою змащені сметаною)
    пельмені
    яєшню з томатами або з цибулею на салі
    можна якийсь салат
    окрошку
    страви з крупи (гречану кашу, зварений рис, плов, можна іноді вівсяну кашу)
    можна макарони
    тістечка з варенням
    смажену картоплю
    овочеве рагу
    ...список можна доповнювати...
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail
ntis
Срібний Учасник

ПовідомленняНаписане: п'ятниця серпня 10, 2007 13:35    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

А чи корисно щодня пити каву?
Я, наприклад, щодня п"ю, і нічого.
...Ще можна їсти гарячий бутерброт, йогурт, сирки, творог...
Догори
Dmytro
адмін

Вік: 26

ПовідомленняНаписане: п'ятниця серпня 10, 2007 14:07    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Якщо пити каву і не корисно, то приємно - це точно.
Але мені чашка кави сніданок не замінить ніколи Exclamation
Догори
ntis
Срібний Учасник

ПовідомленняНаписане: п'ятниця серпня 10, 2007 15:09    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

І правильно!
Сніданок має бути нормальним, бо від нього залежить весь подальший робочий день.
Догори
Ассоль
адмін

ПовідомленняНаписане: п'ятниця серпня 10, 2007 18:58    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Я от купила собі на сніданок мюслі "Нестле Фітнес", один раз спробувала....

Ну не люблю я мюслі та всілякі там пластівці.
Хоч і знаю, що корисно, і клітковина, і все таке інше...
Не відчуваю задоволення від процесу Smile
І потім хочеться чогось ще...
Отак і набираються мабуть кілограми Smile
Так і стоять вони, чекають мабуть, свого золотого часу.
А взагалі, можна їсти і смачно, і корисно, і не набирати зайвої ваги при цьому.
Пересвідчилась, їм що хочу, але небагато, багато рухаюсь - вага майже ідеальна Smile
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
ntis
Срібний Учасник

ПовідомленняНаписане: п'ятниця серпня 10, 2007 19:19    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

А мені подобається "Фітнес від Нестле"...Хоча рідко їм.
А щодо корисності, то не все те, що написано на упаковці правда.
Точно корисно їсти фрукти та овочі - від них не потовстішаєш!Влітку класно їсти кавуни - і смачно, і очистка організму(зокрема кишечнику та нирок)
Цитата:
А взагалі, можна їсти і смачно, і корисно, і не набирати зайвої ваги при цьому

Точно!
Головне не тільки рухатися, а й розумово багато мислити(іноді).
От дивно: деякі люди на стреси та депресії реагують поїданням їжі, а деякі відмовляються їсти...Хоча в таких ситуаціях корисніше їсти( не зовсім багато, але всеж), бо починає працювати парасимпатика, і людина заспокоюється.
Догори
Марк
Постійний Учасник

ПовідомленняНаписане: п'ятниця серпня 10, 2007 20:31    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Я зранку "їм" каву, з бутербродом, з тостом, сиром, шинкою..
Не можу сказать, що повноцінний такий сніданок...
Та на щось більш суттєве немає часу Sad
А от вже на роботі можна влаштувати нормальний обід!

ntis
Срібний Учасник

ПовідомленняНаписане: п'ятниця серпня 10, 2007 20:38    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

В принципі на все можна знайти час.
У мене його теж обмаль, але я стараюсь поїсти більш-менш нормально.
Догори
Gem
Срібний Учасник

Вік: 27

ПовідомленняНаписане: понеділок серпня 20, 2007 17:13    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Треба їсти просту, але здорову їжу!!!
Такий мій погляд!!!
Нехай вона буде краще бідною на різні напівфабрикати, на фастфуд в першу чергу, на продукти, в яких купа різноманітних "Е", барвників і всього такого.
Погляньте на жителів найбільш розвинених країн - третина з них (якщо не більше) страждає на ожиріння, ось жо чого приводить рафінована їжа...
Споживати краще чорний або висівковий хліб, багато овочів, фруктів, крупи, м'ясо...
Нехай приготування і займає більше часу (звісно, не зрівняти з харчем, який достатньо засунути в мікрохвильову піч), але користь від такої їжі переоцінити важко
Догори
ntis
Срібний Учасник

ПовідомленняНаписане: неділя серпня 26, 2007 23:01    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Це взагалі зрозуміло, шо треба нормальну їжу їсти...
Але є одне але(воно є завжди)
Коли немає часу?коли людина не вміє готувати?коли людина не хоче готувати, бо вважає це мукою?коли за тією здоровою їжею треба далеко йти і вже набридло кілограмами тягати, як кінь, з базару продукти?коли на якийсь смачний компонент фастфуду, що хочеш спробувати в живу, наприклад, шинку, не хочеться витрачати гроші, які з таким самим успіхом можна витратити на швидку їжу (повністю)...що до речі буває дуже смачною....

Це я так, найшло шось.Я так ніколи не мислила, але уявила на хвильку, що такі люди теж існують, бо якщо про це можу подумати я, чому якась людина не зможе прийняти це за своє правило або вже прийняла?!
Логічно?-логічно!

До речі мона нову тему типу філософії відкрити з отакими заморочками.

Догори
Ассоль
адмін

ПовідомленняНаписане: понеділок серпня 27, 2007 21:40    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Уявила собі коня, який пре мішок помідорів з картоплею та ще віз якоїсь трави, всілякі там салатики Shocked
ги-ги
Я от можу зрозуміти різні позиції, просто тоді і відповіді різні також...
Не хоче хтось перти кілограми "живої" їжі з базару (або ж із найближчого супермаркета) - ну то хай їсть фастфуд, але не ображається потім, якщо ніхто не сипатиме йому компліменти і не співатиме дифірамбів на честь фігури Confused
Не вміє і не хоче вчитись готувати - ну тоді хай призвичаюється до різноманітних добавок, якими так багаті напівфабрикати, але потім ніяких скарг на здоров'я...
Треба зважити всі "за" і "проти" ...
Я наприклад не фанат всілякої трави, і вегетаріанкою мабуть у мене б не вийшло стати, люблю смачну їжу Smile
Але як подумаю, що там в тому фастфуді - іду і сама готую.
І мені подобається! Особливо коли потім подобається "результат"...
І взагалі, вважаю, що готувати можна не любити тільки тоді, коли нема з чого, а таке буває.
А коли таке різноманіття, особливо влітку - можна і треба хоча б інколи самому "творити".
Звичайно, час змінюється, і коли жінка заробляє чимало, то звісно виникає спокуса просто щось купити, не витрачати часу на кухні. Але на мій погляд, то такі різні речі - годувати сім'ю з пакета, чи власноруч приготованими делікатесами.

Пригадала мультик "Рататуй", теж про мистецтво готувати. Мені сподобався.
Догори
западінець
Постійний Учасник

Вік: 23

ПовідомленняНаписане: субота вересня 15, 2007 13:16    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Мій сніданок починається з бурчання живота,ледь живим виглядом обличчя і довгим-довгим пошуком з закритими очима дверей на кухню.А там вже все просто- кружка чаю чи кави,бутерброт і бігом на роботу
ntis
Срібний Учасник

ПовідомленняНаписане: субота вересня 15, 2007 15:51    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

ААаа, ти живишся енергією білого шкафа?

Догори
западінець
Постійний Учасник

Вік: 23

ПовідомленняНаписане: субота вересня 15, 2007 16:00    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Я ранком його не юзаю,він відпочиває після нічних набігів Smile
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Український форум -> Українська кухня Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Перейти до сторінки 1, 2, 3, 4  далі
Сторінка 1 з 4

Перейти до:  
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі
You can attach files in this forum
You can download files in this forum