Український форум Український форум
Музика, література, культура, подорожі, політика, життя українців в Україні та за кордоном

ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   ГрупиГрупи   Галерея АватарівГалерея Аватарів    ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

WoW. ЧЕ-2012 в Україні та Польщі!

Нова тема   Відповісти    Український форум -> Життя в Україні та світі -> Спорт
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
freezz
Платиновий учасник

ПовідомленняНаписане: середа квітня 18, 2007 16:17    Тема повідомлення: WoW. ЧЕ-2012 в Україні та Польщі! Відповісти цитуючи

Чекаємо кроків наших довбанутих депутатів (чи колишніх депутатів?)...
Та нашого суперчесного Президента... Час прийняття рішень, тому що ми не маємо права погано провести цей Євро. Він більше ніж просто Чемпіонат, це буде головне випробування для цієї країні...
І я маю дуже великі сумніви щодо цього, бо ж для шановних п@дар@в у Києві власні інтереси найголовніші. Сподівання на олігархів (Ахметов, Суркіс, Коломойский, інші)... який жах. Але вони дійсно будуть робити все, щоб провести ЧЄ гідно. Але будуть робити це окремо...

Dmytro
адмін

Вік: 26

ПовідомленняНаписане: середа квітня 18, 2007 19:40    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Я думаю, буде те ж саме, що було коли проводили Євробачення в Києві. Можливо побудують кілька готелів та стадіонів. Це приємно. Але у той же час, скоріш за все, у містах проведення Євробачення підскочить рентна платня і ціни на товари. І після цього вони назад не повернуться. Скрізь є свої плюси і мінуси. Щоб вмістити всіх туристів, що захочуть відвідати Киів під час Євро 2012, буде потрібно дуже багато готелів. Я сподіваюсь що їх встигнуть побудувати до того часу. Але ми обидва знаємо що в цій країні все може відбутись як завгодно і далеко не завжди так як треба.
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail
Polak
Гість

ПовідомленняНаписане: п'ятниця квітня 27, 2007 15:14    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Вітаю!
Думаю, Польща та Україна гідно приймуть цей чемпіонат Європи в 2012 році, що, звичайно, сприятиме розвитку інфраструктури. За витрати не варто хвилюватися, бо вони окупляться вже в 2012 р. До речі, ті прекрасні стандарти, що показала Україна при проведенні Євробачення, за словами експертів, ще довго не будуть досягнуті у найближчі кільку років іншими господарами.

"Сподівання на олігархів (Ахметов, Суркіс, Коломойский, інші)... який жах. Але вони дійсно будуть робити все, щоб провести ЧЄ гідно"
Не варто так нарікати на Вашу мафію, адже саме вона подарувала нам це свято (куди там італійській Wink ), я бим на Вашому місці пишався з цих кланів Суркіса-Кучми, Януковича-Ахметова, Ющенка-Тимошенко, а хоча Ви певно теж пишаєтеся, бо вистачає глузду за них голосувати... Словом, вірю, що ми гідно організуємо цей захід, а 2012 рік стане моментом єднання українського та польського народів.
P.S. перепрошую за помики, якщо є. Wink
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Dmytro
адмін

ПовідомленняНаписане: неділя квітня 29, 2007 14:39    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Polak написав:
Вітаю!
Думаю, Польща та Україна гідно приймуть цей чемпіонат Європи в 2012 році, що, звичайно, сприятиме розвитку інфраструктури. За витрати не варто хвилюватися, бо вони окупляться вже в 2012 р. До речі, ті прекрасні стандарти, що показала Україна при проведенні Євробачення, за словами експертів, ще довго не будуть досягнуті у найближчі кільку років іншими господарами.

"Сподівання на олігархів (Ахметов, Суркіс, Коломойский, інші)... який жах. Але вони дійсно будуть робити все, щоб провести ЧЄ гідно"
Не варто так нарікати на Вашу мафію, адже саме вона подарувала нам це свято (куди там італійській Wink ), я бим на Вашому місці пишався з цих кланів Суркіса-Кучми, Януковича-Ахметова, Ющенка-Тимошенко, а хоча Ви певно теж пишаєтеся, бо вистачає глузду за них голосувати... Словом, вірю, що ми гідно організуємо цей захід, а 2012 рік стане моментом єднання українського та польського народів.
P.S. перепрошую за помики, якщо є. Wink

Ми всі також дуже-дуже сподіваємось що цей чемпіонат пройде добре. Звістка про рішення УЕФА надійшла як раз тоді коли так не вистачало українцям гарних новин. Чемпіонат Європи 2012 стане справді подією у наших державах і я вірю що він буде проведений на найкращому рівні і всі залишаться задоволеними. Але все ж виникають у людей деякі занепокоювання коли бачиш що є зараз, а що потрібно щоб було для суперового проведення такого визначного дійства. Футбол - це те що єднає Україну; коли українці дивляться футбол - вони є однією нацією що вболіває за свою команду. Футбольна Україна не поділяється на Схід і Захід. Тому цей чемпіонат для моєї країни є просто життєво важливим.
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail
западінець
Постійний Учасник

Вік: 23

ПовідомленняНаписане: понеділок вересня 10, 2007 14:04    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Все буде класно...Чому всі такі песимісти?!Ясно що країну це одразу не поміняє,всі дороги не стануть гарними,газ дешевим))).Гроші є і немало,головне заставити наших олігархів попрацювати на країну,а не на себе.А від політиків і їхніх обіцянок мене тошнить,нам треба гарного диктатора(як Путін) і національну ідею,бо анархія яка є у верховній раді до одного місця...
Догори
ntis
Срібний Учасник

Вік: 18

ПовідомленняНаписане: понеділок вересня 10, 2007 17:26    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Цитата:
головне заставити наших олігархів попрацювати на країну,а не на себе

Цікаво-цікаво! Може, це реально, але в мене питання :ЯК??

Догори
западінець
Постійний Учасник

ПовідомленняНаписане: понеділок вересня 10, 2007 21:56    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Репресії......Smile
Догори
Dmytro
адмін

ПовідомленняНаписане: понеділок вересня 10, 2007 22:00    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Репресії зроблять з українських олігархів заможних іноземцев. Окрім того, ніхто не буде їх пресувати тому що в них вся влада Wink Розвинена інфраструктура в країні насамперед треба щоб була потрібна їм самим. І не тільки олігархам, а і просто заможним громадянам, у яких "завалявся" зайвий мільйон або два. І для цього в країні умови для швидкого розвитку треба створювати.
Догори
Марк
Постійний Учасник

ПовідомленняНаписане: середа вересня 12, 2007 17:16    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Гарна ідея!
Повністю підтримую!
Треба створювати умови та приваблювати інвестиції, а це саме собою покращить життя всіх.
Сподіватись на диктатора я б не став, ну що доброго в тому, що путін обрав саме такий шлях?
Знову витає в повітрі запах пороху, знову загроза залізної завіси, знову гонка озброєнь...
Кому від цього краще?
Хто виграє?
Нема таких!
Маленька "іскорка" може стати ядерною війною.
Врешті-решт, вважаю, ХХІ століття має бути століттям демократії.
Те, що деякі країни ще до цього не готові - також факт.
Але необхідно забувати про сталіна, а разом з ним і про Махна з його анархістами і сідати за стіл переговорів...

ntis
Срібний Учасник

ПовідомленняНаписане: середа вересня 12, 2007 17:21    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Цитата:
Маленька "іскорка" може стати ядерною війною

ядерної війни не буде
це кажу вам я
її не буде, бо її неможливо виграти
загине все...

Догори
Марк
Постійний Учасник

ПовідомленняНаписане: середа вересня 12, 2007 18:35    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

я розумію, що її не може бути, бо загинуть всі і все, але оптимізму це не додає.
Напруга в стосунках США з Росією вже майже така, як в 60-х, а видатки на озброєння ростуть неймовірно...

ntis
Срібний Учасник

ПовідомленняНаписане: середа вересня 12, 2007 18:38    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

А тут може йти мова про оптимізм?
Це треба казати не нам, а американцям і росіянам
...хоча

Догори
западінець
Постійний Учасник

ПовідомленняНаписане: п'ятниця вересня 14, 2007 14:25    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Чому добре,що Путін обрав такий шлях?!А подивіться зараз на Росію,це одна якщо не перша з найстабільніших країн світу,сильною державою керує сильний правитель.Як зараз в них фінансуєтьсь спорт,освіта,космічна галузь...та буквально все.А щодо ядерної війни то вона нікому не вигідна,це просто засіб застереження та погроз...Хто боїться той підчиняється
Догори
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Український форум -> Життя в Україні та світі -> Спорт Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Сторінка 1 з 1

Перейти до:  
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum